Opas: Näin valitset ihotyypillesi oikean aurinkovoiteen
Kesä, aurinko ja suojakerroin! Kesä on nurkan takana, mutta tehokkaan suojakertoimen hankkiminen kannattaa tehdä jo nyt. Nyt on aika alkaa suojata ihoasi voimakkaalta kevätauringolta. On monia syitä suojella ihoasi UV-säteilyltä ennenaikaisesta ikääntymisestä ja pigmenttimuutoksista ihosyöpään. Tutustu oppaaseemme oikean aurinkovoiteen löytämiseksi ihotyypillesi!Aurinkosuoja normaalille iholle

Clarins Sun Care Cream SPF 30 Body – Silkkisen pehmeä aurinkosuojavoide, joka antaa iholle lisäkosteutta. Se sopii erinomaisesti kuivalle iholle, mutta myös niille, joilla on rasvainen iho, sillä se jättää iholle samettisen pinnan ja tekee siitä vähemmän kiiltävän.

Shiseido Sun Protective Mist SPF50 – Erittäin pehmeä suihke, jonka avulla voit helposti täydentää aurinkosuojasi matkalla. Ultrakevyt suihke tuntuu viilentävältä ja miellyttävältä iholla.

Beauté Pacifique Stay Natural Sun Spray SPF 20 – Ihana aurinkosuojavoide sekä vartalolle että kasvoille. Koostumus on rikastettu innovatiivisella ainesosalla, joka torjuu hyperpigmentaatiota. Antaa iholle kauniin hehkun!

Heliocare Airgel SPF50 – Ihana aurinkosuoja kasvoille vaahtomaisella koostumuksella! Mousse sulaa nopeasti ja tuntuu iholla höyhenenkevyeltä.Auringonsuoja ikääntyvälle iholle

Akademikliniken Day Maximal Sense SPF50 – Aurinkovoide, joka suojaa UV-säteiltä ja poistaa ikääntymisen merkkejä. Silkkinen koostumus imeytyy helposti iholle eikä jätä valkoista kerrosta.

Filorga UV Bronze Face SPF50+ - Aurinkosuoja kasvoille, joka sekä ehkäisee että vähentää tehokkaasti ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Vedenkestävässä koostumuksessa on ihanan silkkinen mattapinta, joka estää ihoa näyttämästä rasvaiselta.

Age-Balancing Moisture Broad Spectrum SPF 30 PA+++ - Pehmentävä kasvovoide, joka on kehitetty hormonaalisesta ikääntymisestä kärsivälle iholle. Avokadoöljyn ja karitevoin kaltaisten ainesosien ansiosta se kosteuttaa ihoa syvästi, jolloin juonteet eivät näy niin selvästi.Aurinkosuoja herkälle iholle ja lapsille

EVY Sunscreen Mousse SPF 50 – Suosittu bestseller, joka sopii koko perheelle 6 kuukauden iästä alkaen. Tarjoaa erittäin tehokkaan suojan herkimmällekin iholle. Vaahto on helppo levittää ja sulaa nopeasti ihoon.

Biotherm Waterlover Hydrating Sunmilk SPF30 – Täydellinen aurinkosuojatuote, joka on tarpeeksi hellävarainen koko perheen käyttöön. Kaava ei tahriudu eikä jätä valkoisia jälkiä iholle. Plussaa uudesta, kestävästä paperipohjaisesta pakkauksesta!
Minkä aurinkosuojakertoimen minun pitäisi valita?

Yksi yleisimmistä kysymyksistä tähän aikaan vuodesta on, mikä aurinkosuojakerroin kannattaa valita. Mutta mitä aurinkosuojakerroin oikeastaan tarkoittaa? Se kertoo, kuinka kauan olisit voinut olla auringossa palamatta.

Lääkeviraston mukaan aurinkosuojakertoimet luokitellaan seuraavasti.
Matala suoja: SPF 6-10
Keskivahva suoja: SPF 15-25
Korkea suoja: SPF 30-50
Erittäin korkea suoja: SPF 50+

Muista, että myös ihotyypilläsi ja asuinpaikallasi on merkitystä. Voit tarkistaa UV-säteilyn voimakkuuden olinpaikassasi älypuhelimesi sääsovelluksesta tai esimerkiksi Ilmatieteenlaitoksen nettisivuilta.
On myös tärkeää käyttää riittävästi aurinkovoidetta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että vähintään yksi kämmenellinen aurinkovoidetta on koko vartaloa kohti on riittävä määrä.
Filorga
Tilapäisesti loppu
32.90 € Ov-hinta 43 € (-23%)
22.90 € Ov-hinta 28.50 € (-20%)
Great Deal
Lahja
32.90 € Ov-hinta 44 € (-25%)
15.90 € Ov-hinta 20 € (-20%)
2
Great Deal
31.90 € Ov-hinta 39.50 € (-19%)
-20%
Uutuus
27.90 € Normaalihinta 35 € (-20%)
66.90 € Ov-hinta 89.90 € (-26%)
Great Deal
Shiseido
Tilapäisesti loppu
35.90 € Ov-hinta 48 € (-25%)
Lahja
Clarins
Tilapäisesti loppu
22.90 € Ov-hinta 29 € (-21%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet