Opas: Näin valitset oikean kasvovoiteen Augustinus Baderilta
18-05-2022

Haluatko todellisia tuloksia? Tässä on Augustinus Baderin palkittu ihonhoitoihme - for your best skin!

Koe innovatiivinen ja älykäs ihonhoito, joka on TFC8®-ohjattu - mikä toisin sanoen tarkoittaa tuotteita, joilla voit jättää hyvästit hienoille juonteille, rypyille, punotukselle, hyperpigmentaatiolle, selluliitille ja raskausarville. Selaa eteenpäin ja löydä se sankari, joka on ihanteellinen juuri sinun tarpeillesi!

The Ultimate Soothing Cream – reilusti kosteuttava pelastaja kuivalle iholle.

Tämä fantastinen uutuus on välttämätön sinulle, jonka iho tarvitsee rauhan. Ihana voide, joka lievittää stressaantunutta ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Kuivat päivät ovat vain muisto käyttäessäsi tätä uutta tähteä, joka auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon suojakerrosta antaen kiinteämmän ja elpyneemmän ihon.
The Cream – itsestäänselvä valinta ylellisen lookin saavuttamiseksi

Tämä palkittu, kosteuttava päivävoide auttaa solujen omaa uusiutumista, etkä halua missata tulosta! Koe ihosi ulkonäön paraneminen ja vähennä ikääntymisen merkkejä – sinulle, joka kaipaat pehmeää, tasaista ja tasapainoista ihoa.


The Rich Cream – ihmeitä tekevä sankari!

Tulet olemaan ikuisesti kiitollinen tälle myydyimmälle tuotteelle, joka tehostaa kollageenin tuottoa. Syväkosteuttava voide, joka 30 vuoden tutkimusten ansiosta voi taata terveen, joustavan, täyteläisen ja sileän ihon. Itsestään selvä valinta sille, joka haluaa heittää hyvästit rypyille, vähentää punotusta ja kokea ihon uskomattoman hohdon.
15ml 30ml
Augustinus Bader
79 €
Great Deal
15ml 30ml
Augustinus Bader
59.30 € Ov-hinta 79 € (-25%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet