Opas: Näin valitset sopivan Origins-kasvonaamion
25-01-2024
Haluatko nostaa ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle? Silloin kannattaa aloittaa kasvonaamioista. Origins tarjoaa laajan valikoiman luonnollisia ja tehokkaita kasvonaamioita eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin. Oletko epävarma valinnastasi? Autamme sinua valitsemaan sopivan naamion.Kun haluat syväkosteutusta

Aneleeko ihosi kosteutta? Drink Up Intensive Overnight Mask sisältää avokadoöljyä, jäätikkövettä ja hyaluronihappoa, jotka työskentelevät yhdessä palauttaakseen ihon luonnollisen kosteussuojakerroksen kauneusuniesi aikana. Se sopii kaikille ihotyypeille, etenkin hyvin kuivalle tai kuivuneelle iholle. Levitä iltarutiinisi päätteeksi ja herää syväkosteutetun, hehkuvan ja palautuneen ihon kanssa.

Kun haluat antaa iholle todellisen hehkuruiskeen

Origins GinZing -sarjan tuotteita arvostetaan hehkua lisäävien ominaisuuksiensa ansiosta, ja GinZing Glow-Boosting Mask ei tietenkään tee poikkeusta. Sen sisältämät C-vitamiini, kapseloitu Mineral Optics -yhdiste, gingseng sekä kahvipapujen kofeiini auttavat tehokkaasti kirkastamaan ja vahvistamaan ihoa. Tämä geelinaamio sopii siis käytettäväksi silloin, kun haluat ihollesi reilusti hehkua, ihotyypistä riippumatta. Hiero ohut kerros puhdistetulle iholle ja anna naamion ihmeytyä täysin ennen ihonhoitorutiinin jatkamista. Älä huuhtele. Voidaan käyttää päivittäin tai tarvittaessa, aamulla ja illalla.


Kun haluat kosteuttaa ihoa nopeasti

Oletko menossa juhliin tai etsitkö jotain nopeasti kosteuttavaa kireälle ja janoiselle iholle? Testaa silloin Drink Up 10 Minute Mask – Vain 10 minuutissa ihosi saa reilusti ravinteita ja kosteutta aprikoosinydinöljystä, jäätikkövedestä ja niasiiniamidista. Sopii kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat nopeaa kosteutusta. Hiero puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pyyhi pois pehmeällä pyyhkeellä. Käytä kahdesti viikossa tai tarvittaessa säilyttääksesi hyvän kosteustasapainon.

Kun haluat hillitä punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa

Jos sinulla on herkkä ja reagoiva iho, Dr. Weil Mega-Mushroom Relief and Resilience Soothing Face Mask tulee olemaan uusi suosikkisi. Sisältää lakkakääpää, tyrniä ja fermentoitua pakurikääpää, jotka rauhoittavat välittömästi ärtynyttä ihoa. Se vähentää näkyvää punoitusta, kosteuttaa ja auttaa lisäämään ihon vastustuskykyä. Levitä puhdistuksen jälkeen Dr. Weil Mega-Mushroom Relief And Resilience Soothing Treatment Lotion -voidetta ja saat naamiolle parhaat olosuhteet. Levitä sen jälkeen runsas määrä naamiota ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pyyhi pois pehmeällä pyyhkeellä.Kun haluat puhdistaa ihohuokoset syvältä

Ihon puhdistukseen epäpuhtauksista ja huokosten tyhjentämiseen Clear Improvement Active Charcoal Mask on selvä valinta. Sen aktiivihiili ja valkoinen savi poistavat epäpuhtaudet, puhdistavat ihohuokoset ja vähentävät liiallista rasvaa edistäen kirkkaampaa ja tasaisempaa ihoa. Saadaksesi parhaan tehon: Avaa ihohuokoset taputtelemalla ihoa lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä. Levitä naamio kostealle iholle ja anna sen kuivua kokonaan, ennen kuin huuhtelet huolellisesti.

Kun haluat puhdistaa ja samalla ravita ihoa

...silloin Clear Improvement Charcoal Honey Mask on varmin valinta. Siinä yhdistyvät aktiivihiilen kuona-aineita poistava teho, hoitavat villikukat ja ravitseva fermentoitu hunaja. Tuloksena on kirkkaampi iho, joka tuntuu puhtaalta ja hoidetulta. Sopii useimmille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti yhdistelmäihotyypeille. Avaa huokoset lämpimällä, kostealla pyyhkeellä ennen naamion levittämistä. Anna naamion kuivua kokonaan ennen huuhtelua.

Kun haluat taikoa pois näppylät ja tasapainottaa stressaantunutta ihoa

Tuntuuko ihosi epätasapainoiselta, rasvoittuu aiempaa enemmän tai onko siihen tulossa finni? Älä huoli, Out of Trouble 10 Minute Mask auttaa. Sinkkioksidi, rikki ja kamferi auttavat tehokkaasti poistamaan liiallista rasvaa ja vähentämään punoitusta, sekä poistamaan kuolleita ihosoluja. Tätä naamiota suositellaan etenkin niille, joilla on rasvainen tai aknesta kärsivä iho, mutta se sopii kaikille ihotyypeille, joissa on näppyläisyyttä tai rasvaisia alueita. Levitä puhdistetulle, kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia, ennen kuin huuhtelet ja jatkat ihonhoitorutiiniasi.

Kun haluat kuoria esiin ihon säkenöivän hehkun

Tarjoa iholle uusi alku Original Skin Retexturing Mask with Rose Clay -naamiolla, jonka sisältämät kanadalainen ukontatar, jojoba-helmet ja ruususavi kuorivat hellävaraisesti ja parantavat ihon rakennetta. Tuloksena on pehmeä iho, häivytetyt ihohuokoset ja uusi kirkkaus. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti niille, joilla on samea tai epätasainen ihonsävy. Levitä ohut kerros puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Kastele sormenpäät ja pese pois pyörivillä liikkeillä.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)Multimasking – kun haluat vähän kaikkea

Eikö ihosi osaa päättää, mitä se haluaa, vaan siinä vuorottelevat kuivat ja rasvaiset alueet? Origins-naamiot sopivat niin sanottuun multimaskingiin, jossa eri naamioita käytetään kasvojen eri alueille – samanaikaisesti. Suurentuneet ihohuokoset nenässä? Levitä Clear Improvement Active Charcoal Mask puhdistamaan ne. Kuivia läiskiä poskilla? Drink Up 10 Minute Mask täyttää kosteusvarastot. Finni leuassa? Out of Trouble 10 Minute Mask poistaa sen.

Yhdistä naamiot luonnolliseen Origins-ihonhoitoon saadaksesi parhaan tuloksen. Löydät brändin kaikki tuotteet täältä.
Great Deal
24.20 € Ov-hinta 29.50 € (-18%)
Great Deal
31 € Ov-hinta 38.50 € (-19%)
Great Deal
100 ml 200 ml
Great Deal
9.90 € Ov-hinta 14 € (-29%)
Great Deal
10.90 € Ov-hinta 14 € (-22%)
Great Deal
Origins
Tilapäisesti loppu
29.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet