Opas: Oikea happo ihosi ainutlaatuisiin tarpeisiin
15-01-2024
Happoja pidetään usein ihonhoidon tehokkaimpina ja tuloksekkaimpina ainesosina. Sen lisäksi, että hapot itsessään antavat merkittäviä tuloksia kuorimalla ihoa, parantavat ne lisäksi muiden tuotteiden ja ainesosien edellytyksiä imeytyä ja työskennellä tehokkaasti. Käymme läpi kolme ihonhoitomaailman suosituinta happoa, kenelle ne on tarkoitettu ja millaisia tuloksia ne antavat.Taio epäpuhtaudet pois salisyylihapolla

Salisyylihappo, BHA-happo, on hellävarainen kuorija, joka työskentelee sekä ihon pinnalla että syvällä huokosissa. Se on parhaiten tunnettu kyvystään käsitellä aknetyyppisiä iho-ongelmia, mutta se tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä kaikille ihotyypeille. Kuorimalla kuolleet ihosolut ihon pinnalta se auttaa esimerkiksi ehkäisemään sameaa ja epätasaista ihonsävyä sekä muita näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Me pidämme salisyylihaposta, koska se...
  - syväpuhdistaa ihohuokosia tehokkaasti
 - tasapainottaa talin tuotantoa
 - ehkäisee tulehdusta
 - estää aknea

Salisyylihappo sopii etenkin rasvoittuvalle tai sekaiholle, jossa on runsaasti tukoksia ja epäpuhtauksia. Sopii myös sinulle, joka kärsit aknesta ja ihotulehduksista.

Salisyylihappoa sisältävistä tuotteista meillä on monta suosikkia, mutta yksi ylitse muiden on Murad Deep Relief Blemish Treatment. Tämä seerumi toimii dermatologisen käsittelyn lailla syviin, arkoihin epäpuhtauksiin – ensisijainen valintamme silloin, kun finnejä ilmestyy kuin tyhjästä. Ihon kunnossa pitämisessä pitkällä tähtäimellä suosimme tasapainottavia kasvovesiä, ja silloin luotamme omaan tuotteeseemme By Bangerhead All Clear Clarifying 2% BHA Face Toner – tarpeeksi tehokas ja hellävarainen päivittäiseen käyttöön.Maksimoi hehku suursuosikki glykolihapolla

Glykolihappo on tehokas AHA-happo, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta pääsee syvemmälle ihokerroksiin. Glykolihapon pääasiallinen tehtävä on irrottaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta, mutta se vaikuttaa myös ihon kiinteyteen ja eri ikääntymisen merkkeihin stimuloimalla kollageenin tuotantoa keskimmäisessä ihokerroksessa. Glykolihapon vaikutus ihon eri kerroksissa on hehkuvampi ja tasainen iho.

Pidämme glykolihaposta, koska se...
 - antaa nopeasti näkyviä tuloksia
 - luo upeaa hehkua
 - stimuloi kollageenin tuotantoa
 - toimii juonteisiin ja ryppyihin

Glykolihappo sopii etenkin sinulle, jolla on normaali, seka- tai rasvainen ihotyyppi, tai jos tarvitset apua akneen, pigmentaatioon, ryppyihin, juonteisiin, suurentuneisiin ihohuokosiin tai aurinkovaurioihin.

Tehokas mutta hellävarainen tapa lisätä glykolihappo rutiiniisi on käyttää tuotteita, joita ei jätetä iholle pitkäksi aikaa. Exuviance Deep Clean AHA Cleanser on puhdistusgeeli, joka kuorii tehokkaasti ihoa ärsyttämättä sitä.

Vahvemman tehon saadaksesi voit sen sijaan valita tuotteita, jotka jätetään iholle. Omorovicza Acid Fix yhdistää AHA- ja BHA-happojen vaikutukset, ja tuloksena on merkittävästi kirkkaampi ja kiinteämpi iho.Kuori herkkä iho mantelihapolla

Mantelihappo on hellävarainen AHA-happo, joka suuremmasta molekyylikoostaan johtuen ei imeydy yhtä nopeasti tai syvälle ihoon, ja siksi se on hellempi kuin glykolihappo.

Kuten muitakin AHA-happoja, mantelihappoa käytetään lisäämään solujen uusiutumista ja irrottamaan kuolleita ihosoluja, jotta uusi, tasaisempi iho pääsee esiin. Antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta se hoitaa myös tehokkaasti aknea tai muita ihovaurioita. Lisääntynyt solujen uusiutuminen luo sileämmän ja hehkuvamman ihon, jossa on vähemmän pigmentaatiota tai aurinkovaurioita.

Pidämme mantelihaposta, koska se...
 -  on tehokas ärsyttämättä ihoa
 - on antibakteerinen ja voi hoitaa aknea
 - irrottaa kuolleita ihosoluja
 - tehostaa solujen uusiutumista

Mantelihappo toimii kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti sinulle, jolla on herkkä iho ja joka haluat kevyttä kuorintaa ja hehkuvan lopputuloksen.

Allies of Skin Mandelic Pigmentation Corrector Night Serum on yksi mantelihappoa sisältävistä suosikeistamme. Tässä tehokkaassa yöseerumissa yhdistyvät maitohappo, salisyylihappo sekä kosteuttavat ainesosat, mikä takaa näkyviä tuloksia ilman ärsytystä. Se sisältää myös bakuchiolia, joka on erittäin hellävarainen vaihtoehto retinolille tehostamaan solujen uusiutumista.
Allies of Skin
Tilapäisesti loppu
30.50 €
Great Deal
Omorovicza
18 € Normaalihinta 18 €
Great Deal
Lahja
43.90 € Ov-hinta 60.50 € (-27%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet