Opas: Opi tuntemaan Amouagen suosikit
01-12-2023
Löydä uusi nimikkotuoksu arvostetun parfyymitalo Amouagen suosikeista. Kaikkea mahdollista raikkaista ja kukkaisista mausteisiin puutuoksuihin, joilla kaikilla on ainutlaatuinen tuoksu-dna. Opastamme sinut suosikkiemme pariin ja autamme sinua löytämään sopivan tuoksun.Suosikit naisille

Love Tuberose Woman – Kukkainen
Tuberosa, tummanpuhuvan lämmin ja täyteläinen kukkaistuoksu, on tämän tuoksun sydän. Se on kunnianosoitus feminiinisyydelle, sensuaalisuudelle ja romantiikalle. Yhdessä jasmiinin, gardenian, vaniljan, chantillykerman ja puunuottien kanssa syntyy vangitseva tuoksu sinulle, joka rakastat lämpimiä ja romanttisia kukkaistuoksuja.


Epic Woman – Mausteinen
Tässäpä todella eeppinen tuoksu, joka on nimensä veroinen. Mausteiden, kukkien ja puunuottien sinfonia luo lämpimän ja mystisen tunteen. Sinulle, joka toivot tuoksulta syvyyttä ja monimuotoisuutta ja jokaisen vivahteen täydentämää tarinaa. Alkutuoksun koiruoho, mustaviinimarja, mandariini ja appelsiini täydentyvät sydäntuoksun ruusulla, jasmiinilla ja persikankukalla, ja kokonaisuus huipentuu pohjatuoksun patsuliin, vetiveriin ja myskiin.


Honour Woman – Kukkainen
Kuin tanssisit vihreän kukkaniityn yli kauniissa silkkimekossa – niin kuvaillaan tuoksua Honour Woman. Kaunis sekoitus mm. bergamottia, laventelia, kanelinlehteä, mimosaa, portviiniä, nahkaa ja tammea. Tuoksu ilmentää eleganssia ja feminiteettiä, joten se sopii sinulle, joka arvostat kimppua tuoreita leikkokukkia.


Sunshine Woman – Kukkainen/Gourmand
Kuten nimi kertoo, Sunshine Woman on kuin aurinkoinen päivä. Sekoitus mustaviinimarjaa, mantelia, jasmiinia, vaniljaa, magnoliaa, valkoista tupakkaa ja katajanmarjaa täynnä lämpöä ja iloa. Sinulle, joka etsit valoisaa ja hehkuvaa tuoksua, mutta et pelkää mennä vastavirtaan.


Lilac Love – Kukkainen/Gourmand
Yhtä herkullinen kuin kukka, jolta se on saanut nimensä. Lilac Love on viehättävä sekoitus syreeniä, mausteita ja myskiä. Moderni, romanttinen ja kukkainen sinfonia täydennettynä karismaattisella sensualiteetillä, joka on enemmän kuiskaus kuin huuto. Täydellinen sinulle, joka etsit hienovaraista ja intiimiä, mutta uniikkia tuoksua.Suosikki miehelle

Reflection Man – Mausteinen/Puinen
Kukkainen ja maskuliininen miesten tuoksu, jonka alkutuoksussa on kirsikkaa ja ruusulikööriä, sydäntuoksussa ylang-ylangia, amarettoa ja vaniljaa ja pohjatuoksussa tonkapapua, santelipuuta ja kasmiria. ​Se luo hienostuneen ja charmikkaan tunnelman. Täydellisen valinta, kun etsit maskuliinista eleganssia henkivää tuoksua.


Interlude Man – Puinen/Mausteinen
Tuoksu henkii rauhaa ja harmoniaa syvillä savun, hartsin ja metsän aromeilla. Jos etsit tuoksua, joka tarjoaa sisäistä rauhaa ja vapauden tunnetta, tämä tuoksu on täydellinen sinulle. Tuoksun alkutuoksussa on oreganoa ja bergamottia, sydäntuoksussa meripihkaa, savua, kistusta ja opoponaxia ja pohjatuoksussa nahkaa, patsulia, santelipuuta, agarpuuta sekä savua.


Lyric Man – Mausteinen
Runollinen yhdistelmä mausteisia ja kukkaisia vivahteita, joten Lyric Man sopii itsevarmalle miehelle, joka uskaltaa erottua. Yhdistelmä ruusua, limettiä, bergamottia, väinönputkea, muskottia, sahramia ja savua luo upean yhdistelmän raikkautta ja syviä vivahteita. Jos arvostat jalostunutta ja voimakasta tuoksua, tämä tuoksu on varma valinta.


Beach Hut Man – Puinen
Matkusta rannikolle Beach Hut Manin mukana. Appelsiininkukan, mintun, muratin, sammaleen, myrhan ja puun vivahteet luovat tunteen loputtomasta kesälomasta (kyllä kiitos). Jos olet seikkailunhaluinen persoona, joka arvostaa luontoa ja vapautta, tämä tuoksu sopii sinulle täydellisesti.


Epic Man – Mausteinen/Puinen
Rohkea, mausteinen ja puinen – Epic Man on tuoksu, joka kiinnittää huomion. Sekoitus kardemummaa, suitsuketta, juustokuminaa, sahramia, myrhaa, nahkaa ja santelipuuta luo puhuttelevan tuoksun aikuisille ja karismaattisille miehille.
370 €
370 €
370 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet