Opas: Sensai Cellular Performance
21-03-2024
Opastamme sinulle Sensain ikonisen Cellular Performance -sarjan salat – täydellinen sarja ikääntymisen merkkeihin.

Sensain Cellular Performance -sarja koostuu ainutlaatuisista ainesosista, jotka optimoivat solujen toimintoja. Tulos? Tuotteet vähentävät ryppyjen ilmestymistä, ja lisäksi saat kosteutetun, kiinteämmän ja silkinsileän ihon. Sensain tuotteet on luotu käytettäväksi vaiheittain. Kun olet peseytynyt Sensain kaksoispuhdistuksella, on aika siirtyä kaksoiskosteutukseen. Ensimmäinen voide tarjoaa tehokosteutusta ja valmistelee ennen seuraavaa voidetta, joka ravitsee ihoa.

Koko sarja on mukautettavissa ihosi tyypin sekä sen tarvitsemien asioiden mukaan. Vieritä eteenpäin nähdäksesi, mitkä tuotteet sopivat sinulle.Vaihe 1

Cellular Perfomance -voide sopii rutiinin ensimmäiseksi vaiheeksi kosteuttamaan ja valmistelemaan ihoa seuraaville hoitotuotteille.

Cellular Performance Lotion I (Light) on kevyt, virkistävä voide, joka sopii erinomaisesti rasvaiselle tai sekaiholle. Jos sinulla on kuivempi iho, voit sen sijaan valita Cellular Performance Lotion II Moist -voiteen.Vaihe 2

Cellular Performance Emulsion on täydellinen rutiinin toiseen vaiheeseen. Myös tässä tapauksessa valitset voiteen ihosi tarpeiden mukaan.

Jos ihosi on erittäin kuiva, Cellular Performance Emulsion III (Super Moist) voi olla paras valinta, kun taas normaalille tai kuivalle iholle sopii paremmin Cellular Performance Emulsion II (Moist). Rasvaiselle tai sekaiholle sopii Cellular Performance Emulsion I (Light) – se kosteuttaa tuntumatta rasvaiselta.

Jos etsit täyteläisempää koostumusta – verrattuna Emulsionin kevyeen rakenteeseen – Cellular Performance Cream voi sopia paremmin toiseen vaiheeseen. Saat kiinteämmän ja kosteutetun ihon sekä silkinsileän lopputuloksen.

Cellular Performance Essence sopii käytettäväksi tarpeen mukaan voiteen ja emulsion välissä. Tämä hoitoneste sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa nopeasti ja antaa iholle täyteläisyyttä. Koostumus tunkeutuu syvälle sitoakseen kosteutta, mutta myös tukeakseen ihon luonnollista korjausprosessia.Vaihe 3

Cellular Performance Intensive -sarjan Cellular Performance Extra Intensive Eye Cream. Silkkinen silmänympärysvoide, joka palauttaa silmien alueen hehkun sekä antaa energiaa ja kiinteyttä. Levitetään Emulsionin tai Creamin jälkeen.
Lahja
100ml 50ml
Lahja
Lahja
60ml 125ml
Lahja

Artikkelissa esiintyneet tuotteet