Päivitä ihonhoitorutiinisi syksyyn Biotherm

Syksyn ilmasto ja sen tuomat kylmyys ja tuuli luovat vaikeat olosuhteet ihollemme. Hemmottele siis ihoasi Biothermin ihanilla Blue Therapy -sarjan tuotteilla, jotka antavat ihollesi luonnollista hehkua ominaisainesosansa Life Planktonin avulla!

Löydät meidän Blue Therapy -suosikkimme, kun scrollaat alas! Älä missaa, että juuri nyt saat Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Setin kaupan päälle, kun ostat 2 vapaavalintaista Biotherm-tuotetta.Säilytä nuorekas hehkusi

Tiesitkö, että 25-ikävuoden jälkeen ihon kollageenitaso alkaa laskea noin yhdellä prosentilla joka vuosi. Tämä johtaa vuorostaan siihen, että ihon kimmoisuus ja kiinteys heikkenevät. Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day on täydellinen ensituote anti-aging-ihonhoidon aloittaville, jotka haluavat auttaa säilyttämään nuorekkaan hehkun ihossaan. Voide parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä kollageeni-peptidien ja Atlantin rannikolta peräisin olevan punaisen rodophycea -levän avulla. Juonteet ja rypyt vähenevät ja iho saa luonnollisen hehkun. Siitähän me pidämme!

Meidän täytyy mainita myös suosikkituotteesta, Red Algae Uplift Day, jonka vesi-öljy-yhdistelmäkoostumus jättää iholle samettisen sileän, kosteutetun ja tasaisen pinnan. Levitä puhtaalle iholle seerumin jälkeen. Huomaa, että Blue Therapy Uplift Daysta löytyy oma versionsa kuivalle iholle ja sekä yövoideversio kaikille ihotyypeille!


Häivytä näkyviä ikääntymisen merkkejä

Toinen Blue Therapy -suosikki Revitalize Cream-in-Oil on raviteva ja uudistava päivävoide, joka sopii kaikille ihotyypielle, myös herkälle iholle. Päivävoide sopii erityisesti sinulle, joka haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä ja antaa ihollesi upeaa hehkua.

Voiteen ihanan täyteläinen koostumus sisältää ainesosia, jotka auttavat ihoasi uudistumaan ravinteiden ja luonnollisten öljyjen avulla. Emme saa tarpeeksemme Blue-voiteen raikkaasta ja kevyestä geelikoostumuksesta ja sulaa iholla miellyttävästi ja jättää jälkeensä silkinsileän, kosteutetun, kimmoisan ja hyvinvoivan tunteen.

Jos rakastat Blue Therapy Revitalize -sarjaa yhtä paljon kuin me, kannattaa klikata kotiin myös Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day, vahvistava päivävoide, joka tarjoaa välitöntä hehkua, sekä Blue Therapy Amber Algae Revitalize Night, ravitseva ja kosteuttava yövoide!

Kampanja
48.70 € Ov-hinta 65 € (-25%)
Kampanja
48.70 € Ov-hinta 65 € (-25%)
Kampanja
52.40 € Ov-hinta 70 € (-25%)
Kampanja
Lahja
48.70 € Ov-hinta 65 € (-25%)
1

Artikkelissa esiintyneet tuotteet