Paksummat hiukset? Näillä vinkeillä onnistut

Paksummat ja tuuheammat hiukset saa aikaan muillakin, kuin hiustenpidennyksillä, jotka saattavat rasittaa paitsi omia hiuksia myös lompakkoa. Me listasimme viisi parasta vinkkiä, joilla taiot hiuksistasi paksumman tuntuiset.

Muista hiuspohja

Kun hiuspohja voi hyvin, myös hiukset jaksavat kasvaa tuuheampina. Kokeile Reverien Cake Restorative Scalp Tonic -seerumia, joka kosteuttaa hiuspohjaa, tehostaa kollageenin tuotantoa ja tehostaa hiusten kasvua. Hellävarainen tuote sopii päivittäiseen käyttöön ja leave-in-koostumus on kätevä: tiputtele muutama tippa seerumia hiuspohjaan hiustenpesun jälkeen, hiero ja jää odottelemaan, että hiukset kasvavat kohisten.

Pese huolella (mutta hellävaraisesti)

Hiusten ja hiuspohjan huolellinen pesu on terveiden hiusten A ja O, sillä muotoilutuotteet voivat muuten muodostaa hiuksiin ja hiuspohjaan kalvon, joka heikentää hiustenkasvua. Valitse kuitenkin hellävarainen tuote, joka ei kuivata hiuksia turhaan. Esimerkiksi R+Co Oblivion Clarifying Shampoo pesee hiukset tehokkaasti, mutta on niin hellävarainen että sopii myös päivittäiseen käyttöön.

Parhaan lopputuloksen saat kun hierot hiuspohjaa shampoopesun aikana hellästi. Tämä parantaa hiuspohjan ­­­verenkiertoa ja tehostaa osaltaan hiustenkasvua.

Hiusnaamio kunniaan

Hiusnaamio on tuuheatukkaisten ystävä. Kun hiukset ovat kunnossa, ne eivät katkeile yhtä helposti, minkä ansiosta ne myös tuntuvat tuuheammilta. Kokeile esimerkiksi huippusuosittua Olaplex  No. 3 Hair Perfector -hiusnaamiota, joka korjaa hiusten rikkisiltoja ja antaa hiuksille aivan upean kiillon. Käytä Olaplexia kerran viikossa. Muistathan, että Olaplex-käsittelyn jälkeen tuote pestään hiuksista shampoolla. Levitä hiuksiin tämän jälkeen aina lopuksi hiustenhoitoainetta tai kosteuttava hiusnaamio ja anna vaikuttaa tuotteen käyttöhjeissa mainitun ajan.

Muotoile oikein

Vääränlaiset muotoilutuotteet voivat latistaa tuuheatkin hiukset. Ota käyttöön hiusten tyveen reilusti tuuheutta antava muotoilutuote, esimerkiksi Redken Rootful 06 ja föönää hiukset pää alaspäin, jolloin saat avian erityisen näyttävää volyymia.

Ystävä hädässä

Kuivashampoo pelastaa paitsi kiireiset aamut myös lättänät hiukset. Kuivashampoo onkin paras pika-apu silloin, kun hiuksiin on taiottava nopeasti tuuheutta ja tekstuuria. Kokeile esimerkiksi Bangerheadin Fresh Me Up kuivashampoota, joka raikastaa hiukset ja antaa niille juuri sopivasti tekstuuria ilman tönkköä tunnetta.

22.40 € Ov-hinta 30 € Säästät 7.5 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet