Parhaat aurinkosuojat kasvoille

Aurinkosuoja on paras tapa ehkäistä ikääntymisen merkkien syntymistä kasvoille ja siksi aurinkosuoja onkin kesän tärkein asuste! Koetko kuitenkin oikean aurinkosuojan löytämisen hankalaksi? Olemme valikoineet suosikkituotteemme, joita myös asiakkaamme rakastavat, jotta sinun valintasi olisi tänä kesänä hieman helpompaa! Löydä oma suosikkisi näiden huipputuotteiden joukosta.


Klassikko kaikille ihotyypeille

Clinique Broad Spectrum SPF50 Mineral Sunscreen Fluid For Face on ultrakevyt, lähes näkymätön ja 100 % mineraalipitoinen aurinkosuoja. Tuote on täysin öljytön ja sen kevyt koostumus on näkymätön iholla. Tehokas SPF 50 -suojakerroin takaa, että kasvosi pysyvät suojattuina auringon aiheuttamilta vaurioilta. 

Tehokas mineraalisuoja
Skinceuticals Mineral Radiance UV Defense  on kulttisuosikki, joka antaa laajaspektrisen fysikaalisen suojan. Kevyt ja ohut, kevyesti sävytetty koostumus, joka tasoittaa ihonsävyä ja luo kasvoillesi kauniin hehkun. Tuotteella on lisäksi tehokkaita anti-aging vaikutuksia, jotka ehkäisevät hyperpigmentaatiota ja muita ikääntymisen merkkejä tehokkaasti.

Ylellistä anti-aging hoitoa
Sisley Sunleya G.E. Age Minimizing SPF30 (50ml) on ylellinen, ikääntymisen merkkejä tehokkaasti torjuva aurinkovoide, joka suojaa ihoa kuivumiselta ja auringon vaikutuksilta sekä ehkäisee ryppyjen ja tummien läiskien muodostumista ja ihon veltostumista. Tuote sisältää edistyksellisiä anti-aging-tekniikoita, jotka suojaavat ihoa glykaatiolta, aurinkoelastoosilta ja solujen DNA:ta vaurioittavilta tekijöiltä. Edistyksellinen koostumus parantaa ihon laatua ja antaa tehokkaan suojaan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.

Suojaa herkälle iholle

Clarins Dry Touch Sun Care Cream SPF50+ Face (50ml) on rauhoittava aurinkovoide, joka tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa auringon ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Antioksidanttinen aurinkovoide sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille, sillä sen rauhoittava koostumus lievittää ärsytystä ja ehkäisee kutinaa ja punoitusta. 


Kätevä puikko
Shiseido Sun Clear Stick Spf50 (20g) on läpinäkyvä aurinkosuojapuikko, jota on helppo levittää suoraan iholle ilman jälkiä tai tahmaisuutta. Tämä tuote sopii täydellisesti mukaan käsilaukkuun tai rantakassiin, sillä sen kätevä muoto tekee siitä helpon levittää missä vain ja milloin vain. Lisäksi tuote sisältää innovatiivisen SynchroShield -aurinkosuojateknologian, joka takaa tehokkaan veden- ja lämmönkestävän SPF 50 UVA/UVB-suojan.


Virkistävä suihke

COOLA Classic Full Spectrum Refreshing Water Mist SPF 15 (50ml) on virkistävä kasvosuihke, joka tarjoaa lisäsuojaa auringolta päivän aikana. Suihke sisältää ekologista aloe- ja kookosvettä sekä Full Spectrum 360 ° -teknologian, joka auttaa ehkäisemään stressitekijöiden kuten ilman saasteiden ja UV-säteiden vaikutuksia ihoon päivän aikana. Lisäksi suihke sisältää antioksidantteja, jotka kosteuttavat ihoasi ja jättävät raikkaan tunteen kasvoillesi.

Luonnollinen suoja
MÁDARA Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF30 (40ml) on l
uomusertifioitu aurinkovoide, joka sisältää mineraalipohjaisen, leveäspektrisen UVA-/UVB-suojan. Tuote on huomaamaton iholla ja jättää luonnollisen heleän lopputuloksen. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää pohjoisen rakuunan kantasoluja, joista iho saa superannoksen antioksidantteja, ja jotka suojaavat ihoa ilman epäpuhtauksilta, estäen ihon ennenaikaista vanhenemista.

 

-25%
Lahja
29.20 € 38.90 €
Lahja
21.70 € 22.40 € Ov-hinta 29 € Säästät 7,20 €
-25%
Lahja
EKO
Lahja
45 € Ov-hinta 46 €
Lahja
20.20 € 21.20 € Ov-hinta 27 € Säästät 6,70 €
-19%
Lahja
Uutuus
31.40 € 38.90 € Ov-hinta 42 € Säästät 10,50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet