Pelasta syysihosi tällä yöseerumilla
Syksy ja arki ovat alkaneet rytinällä ja se näkyy myös ihossamme. Kuulostavatko tummat silmänaluset, kuivat läiskät ja väsyneen oloinen iho tutuilta? Kuvittele, jos olisi mahdollista saada iho palautumaan yön aikana ja pyyhkiä pois kaikki stessin ja väymyksen merkit, sillä aikaa kun nukut. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum tekee juuri tämän! Lue lisää alta tästä uskomattomasta seerumista!Boostaa iltarutiiniasi

Modernit elämäntapamme ovat usein täynnä stressiä, saasteita ja rasitteita. Kaikilla näillä tekijöillä on vaikutus ihoomme. Koska ihon luonnolliset korjaus- ja puhditusmisprosessit ovat parhaimmillaan yöllä, iltarutiini on erityisen tärkeä.

Levitä Immortelle Reset Overnight Serum vastapuhdistetulle iholle ja hiero hellästi koko kasvoille. Immortelle Reset on tehokkaimmillaan yöllä, joten käytä seerumia päivittäisessä iltarutiinissasi.Täydennä rutiiniasi

Immortelle Reset Overnight Serum sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi yhdistää kaikkien L’occitanen muiden seerumeiden ja kosteusvoiteiden kanssa. Juuri nyt rakastamme myös L’Immortelle Divine Cream -voidetta, joka kamppailee ikääntymisen merkkejä vastaan ekologisten eteeristen öljyjen avulla.

Älä missaa, että juuri nyt saat L'Occitane Almond Shower Oil (75ml) -suihkuöljyn kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista L'Occitane-tuotetta! Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.
Lahja
Lahja
95.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet