Pesetkö hiuksesi päivittäin? Aika muuttaa rutiineja!

Pesetkö hiuksesi päivittäin? Aika muuttaa rutiineja!

Vastapestyt hiukset tuntuvat ihanan ilmavilta, mutta jokapäiväsestä pesusta on useimmiten enemmän haittaa kuin hyötyä. Päänahka alkaa tuottaa talia sitä enemmän, mitä useammin hiuksia pesee. Me listaamme parhaimmat nyrkkisäännöt hiustenpesuun!

Karvan varassa

Kaksi kertaa viikossa on hyvä nyrkkisääntö, vaikka pesutarve määräytyykin jonkin verran myös hiustyypin mukaan. Ohuet hiukset saattavat tuntua rasvoittavan paksuja hiuksia nopeammin, joten kaksi kertaa viikossa tuntuu aivan liian verkkaiselta pesutahdilta, kannattaa käyttöön ottaa aivan erityisen hellävaraiset ja miedot tuotteet ja tehokkaasti kosteuttava hoitoaine. Kokeile esimerkiksi Matrixin R.A.W Recover Conditioner -hoitoainetta. Se on 97-prosenttisesti luonnollisia ainesosia sisältävä, silikoniton shampoo, joka tehokosteuttaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia.

Double up!

Tiesitkö, että ei ole aivan sama, miten hiuksensa pesee? Hiustenpesutavalla on yllättävänkin suuri merkitys sille, kuinka nopeasti hiukset tuntuvat rasvoittuvan. Vaahdota hiukset kahdesti: pese ensin pois tuotejäämät ja ylimääräinen rasva ja vaahdota sitten hiukset toiseen kertaan samalla päänahkaa hieroen. Näin parannat päänahan pintaverenkiertoa ja stimuloit hiusten kasvua. Muista kuitenkin, että päänahkaa ei tarvitse jynssätä sormet veressä, vaan hellävarainen käsittely on kaiken A ja O. Kokeile  esimerkiksi Maria Nilan Care Shampoo Structure Repair -shampoota, joka on tarpeeksi hellävarainen myös usein toistuvaan pesuun ja kosteuttaa kuivia, värjättyjä ja vaurioituneita hiuksia!

Stop kaksihaaraisille

Latvat rasvoittuvat harvoin samalla tavalla kuin hiusten tyvi. Siksi olisikin hyvä muistaa, että shampootakaan ei tarvitse levittää koko pituudelle, vaan pelkkä tyven vaahdotus riittää. Näin estät latvoja kuivumasta ja haaroittumasta!

Toinen kikka kaksihaaraisten ehkäisemiseen on hiusnaamion käyttäminen kerran viikossa. Levitä naamio vain latvoihin, ja vältyt päänahan turhalta rasvoittumiselta ja lattealta lopputulokselta. Kokeile esimerkiksi REF:in hiuksia helliviä ainesosia täynnä olevaa Ultimate Repair Masque -naamiota, joka tekee hiuksista silkinsileät!

Shop the article

REF Ultimate Repair Masque
60ml 200ml 750ml
REF Ultimate Repair Masque

alk.8.18 € alk.10.90 €

0
Maria Nila Structure Repair Shampoo
350ml 100ml 1000ml
Y
Maria Nila Structure Repair Shampoo

alk.13 €

0

Share