Pidä vaaleat hiuksesi raikkaina tänä kesänä Blond Absolu -tuotteilla
04-06-2021
Kérastase Blond Absolu on ultimaattinen tuotesarja KAIKILLE blondeille! Olivat hiuksesi sitten platinablondit, tummemman vaaleat tai raidoitetut, nämä tuotteet ovat must-have hiustenhoitorutiiniisi! Kaipaatko kenties uutta hopeashampoota eliminoimaan ei-toivotut kellertävät ja lämpimät sävyt hiuksistasi tai uutta kosteuttavaa hiusnaamiota, joka palauttaa hiuksiin pehmeyden rankan värikäsittelyn jälkeen? Blond Absolu -sarjasta löydät varmasti kaiken tarvitsemasi pitääksesi vaaleat hiuksesi hyvinvoivina tänä kesänä!Kosteuttava rutiini blondatuille hiuksille

Bain Lumière on kiiltoa antava shampoo, joka raikastaa ja ravitsee blondattuja, vaaleita tai harmaita hiuksia. Hellävarainen koostumus sisältää hyaluronihappoa ja seljankukkaa, jotka tarjoavat hellävaraisen puhdistuskokemuksen, joka ei kuivata hiuksia. Tuotteen sisältämät antioksidantit ehkäisevät vauriota ja suojaavat hiuskuituja. 

Cicaflash on täyteläinen geeli, joka hiusnaamion tehokkuuden ja hoitoaineen keveyden. Intensiivisesti korjaava koostumus tekee hiuksista vahvemmat, sileämmät ja pehmeämmät. Tuote sopii erinomaisesti kaikenlaisille vaaleille hiuksille ehkäisemään hiusten katkeilua ja vaurioitumista. Käytä hoitoaineen tapaan ja saat pian uskomattoman pehmeät hiukset, jotka kiiltävät upealla tavalla.

Masque Ultra-Violet on kesän must-have-tuote kaikille, jotka haluavat säilyttää kylmän sävyn vaaleissa hiuksissaan! Täyteläinen violetti naamio imeytyy hiuskuituihin ja ehkäisee värimuutoksia samalla raviten ja hoitaen hiuksia intensiivisesti.Cicaextreme – vaurioituneiden hiusten pelastus

Kuten olet ehkä jo huomannut, hiusten vaalentaminen voi tehdä niistä huokoisemmat, hauraammat, kuivat ja katkeilevat. Vaaleiden hiusten pitäminen hyvinvoivina on usein haastavaa. Blond Absolu Cicaextreme on jatkoa Blond Absolu -kokoelmalle ja sisältää liudan tuotteita, jotka on suunniteltu erityisen vaativille hiuksille. Voit yhdistellä näitä tuotteita Blond Absolu -sarjan tuotteisiin mielesi mukaan!

Le Bain Cicaextreme Shampoo-in-Cream on ihanan täyteläine shampoo, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti kuivatammatta niitä. Tuote on saanut inspiraationsa ylellisistä hiustenhoitotuotteista ja toimii kuin kosteusvoiteena hiuksillesi! Rakastamme tämän shampoon täyteläistä vaahtoa, joka jättää hiuksesi puhtaiksi, pehmeiksi ja raikkaiksi. 

Masque Cicaextreme on intensiivisesti kosteuttava hiusnaamio, joka hoitaa vaalennettuja hiuksia tehokkaasti. Korjaava hoito palauttaa hiuksiin niiden luonnollisen pehmeyden, ehkäisee hiustenlähdön riksiä ja auttaa säilyttämään raikkaan, blondin sävyn hiuksissa pidempään.

Huile Cicaextreme on täydellinen lisä kokonaisvaltaiseen hiustenhoitorutiiniisi. Blondauksen vuoksi heikentyneet hiukset tarvitsevat erityisen paljon ravintoa päivittäin. Tämä ihana hiusöljy voidaan levittää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin ja se vahvistaa hiuskuituja tehokkaasti ehkäisten vaurioita. Kevyt öljy tekee hiuksistasi upean kiiltävät, mutta pitää ne kuitenkin keveinä ja taipuisina.
Great Deal
31.20 € Ov-hinta 52 € (-40%)
Great Deal
18.40 € Ov-hinta 30.50 € (-40%)
1
Great Deal
Selling fast
25.70 € Ov-hinta 40.50 € (-37%)
4
Great Deal
29.60 € Ov-hinta 52 € (-43%)
1
Great Deal
17.60 € Ov-hinta 30.50 € (-42%)
Great Deal
31.20 € Ov-hinta 52 € (-40%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet