Pihistä vai panosta? Parhaat peitevoiteet kaikille budjeteille

Pihistä vai panosta? Parhaat peitevoiteet kaikille budjeteille

Pahimmatkin pandasilmät piilottava peitevoide on jokaisen meikkipussin must have -tuote. Me valitsimme jokaiselle budjetille sopivat tuotteet. Sinä päätät pihistätkö vai panostatko!

Pihistä

Puikkomuotoinen peitevoide on kätevä apuväline silloin, kun pikkuvirheet pitää saada piiloon vaikkapa tien päällä. IsaDoran Perfect Coverstick on budjettilöytö numero yksi. Sen voidemainen koostumus levittyy helposti ja sopii loistavasti peittämään tummaa silmänalusihoa. Jos haluat peittävämmän lopputuloksen on NYXin Concealer Wand nappivalinta. Sen ainutlaatuinen HD-teknologia taikoo nimittäin pois kaikki väsymyksen merkit ja saa silmänympärysihon näyttämän tasaisemmalta.

Aavistuksen kalliimpi, mutta kuitenkin monen lompakolle sopiva peitevoidesuosikki on myös Maybellinen Fit Me Concealer, joka mukautuu ihon sävyyn saumattomasti samalla, kun se peittää mahdolliset pikkuvirheet. Jos haluat mieluummin sekoitella juuri omaan ihoon sulautuvan sävyn itse, kannattaa satsata palettiin! NYXin 3C Palette on todella hintansa väärti: vajaalla 15 eurolla saat käyttöösi kuusi peitevoidesävyä kätevässä pikkupaletissa, joka kulkee mukana vaikka käsilaukussa!

Panosta

Jos hakusessa on asteen ylellisempi arjen piristäjä, on Clinique All About Eyes Concealer hyvä sijoitus. Sen superkevyt, mutta erittäin peittävä koostumus levittyy iholle vaivattomasti ja pysyy virheettömänä koko päivän. Todellista ammattilaiskäyttöönkin sopivaa settiä halajavien taas kannattaa sijoittaa kunnon palettiin, josta varmasti löytyy oikea sävy joka tilanteeseen. Make Up Storen Cover All Palette sisältää kokonaiset 12 sävyä, jotka on pakattu niin kauniiseen pakettiin, että palettia haluaa aina pitää esillä!

Shop the article

Isadora Perfect Coverstick
IsaDora Perfect Coverstick

9.90 € Ov-hinta 

0
NYX Professional Makeup Concealer Wand
NYX Professional Makeup Concealer Wand

alk.7.90 € Ov-hinta 

5

Share