Pysäytä hiustenlähtö Kérastase Genesis -tuotteilla
Hiustenlähtöön voi olla useita eri syitä hormoonimuutoksista stressiin. Hiustenlähtö voi olla lähtöisin juuresta tai johtua hiuskuitujen liaallisesta katkeilusta. Hiuksia voi lähteä vähän tai paljon, mutta riippumatta siitä, millaisesta hiustenlähdöstä kärsit, Kérastase Genesis voi olla avuksi.Ainutlaatuinen yhdistelmä hiusta vahvistavia ainesosia

Genesis-tuotteiden avainainesosat ovat aminexili, alppitähti-kantasolut ja inkiväärijuuri. Aminexilia on käytetty 80-luvulta lähtien sen hiusta hoitaien ominaisuuksien vuoksi. Tämä avainainesosa ehkäisee kollageenin jähmenttymistä hiusjuuren ympärille, jolloin hiuspohjan kimmoisuus säilyy ja hiuskuidut kiinnittyvät paremmin. Alppitähti on kukka, joka selviytyy vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen soluja käytetään usein ihonhoidossa, sillä niillä on ominaisuuksia, jotka vauhdittavat kollageenintuotantoa ja tarjoavat iholle antioksidantteja. Inkiväärinjuuri taas tunnetaan sen kyvystä suojata hiusta erilaisilta ulkoisilta tekijöiltä. Nämä ainesosat yhdessä muodostavat ylellisen koostumuksen, joka vahvistaa hiuksiasi ja ehkäisee hiustenlähtöä.Löydä oikea Genesis-shampoo hiustyypillesi

Jokaisen hiutenhoitorutiinin perusta on puhdistus. Ovatko hiuksesi normaalit tai rasvoittuvat? Valitse Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo, joka poistaa ylimääräisen talin hellävaraisesti ja pitää hiukset puhtaina ja raikkaina pitkään. Jos hiuksesi taas ovat paksut tai kuivat, suosittelemme sinulle Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoota, joka vahvistaa hiuksia ja poistaa epäpuhtaudet aiheuttamatta painavaa tunnetta. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero hiusten juuriin, kunnes koostumus muuttuu pehmeäksi vaahdoksi. Huuhtele ja toista tarvittaessa.

Levitä seuraavaksi Genesis Fondant Renforcateur Conditioner. Kuivaa hiukset pyyhkeellä ennen hoitoaineen levittämistä, jotta sen aktiiviset ainesosat pääsevät imeytymään hiuskuituihin paremmin. Tarvitsevatko hiuksesi hieman extra hoivaa ja rakkautta? Testaa Genesis Masque Reconstituant Hair Mask. -naamiota. Anna naamion vaikuttaa 2-3 minuutin ajan ennen kuin huuhtelet sen pois.
Lämpösuoja, seerumi ja vahvistava hiuskuuri

Genesis-sarja sisältää kolme leave-in-tuotetta, jotka levitetään joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja jotka auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä. Koska lämpökäsittely on yksi suurimmista syistä hiusten heikentymiseen, on tärkeää käyttää lämpösuojaa joka kerta, kun lämpökäsittelet hiuksiasi. Genesis Defense Thermique Leave-In tarjoaa tehokkaan suojan 220° C asti ja tekee hiuksista helpommin muotoiltavat. Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant Scalp Serum on vahvistava seerumi, joka parantaa sekä hiuksiasi että hiuspohjaasi. Onko sinulla meneillään erityisen rankka hiustenlähtöjakso? Testaa Genesis Ampoules Cure Fortifiante Anti-Chute -kuuria, joka vahvistaa hiuskuituja tehokkaasti.
Lahja
20.20 € Ov-hinta 28 € Säästät 7,70 €
Lahja
25.50 € Ov-hinta 35 € Säästät 9,40 €
Lahja
44.20 € Ov-hinta 62 € Säästät 17,70 €
Lahja
36.70 € Ov-hinta 49 € Säästät 12,20 €
Lahja
26 € Ov-hinta 38 € Säästät 11,90 €
Lahja
32.20 € Ov-hinta 49 € Säästät 16,70 €
Lahja
20.20 € Ov-hinta 28 € Säästät 7,70 €
2

Artikkelissa esiintyneet tuotteet