Pysäytä hiustenlähtö valitsemalla oikeat tuotteet
Jätätkö jälkeesi hiussuortuvia, mihin ikinä meneteki? Löydätkö jatkuvasti pudonneita ja katkenneita hiuksia vaatteistasi, tyynyltäsi tai suihkun viemärin ympäriltä? Kérastasen uusi tuotesarja perustuu siihen, että on olemassa kahta eri tyyppistä hiustenlähtöä. Ensimmäinen on hiustenlähtö, joka lähtee juurista asti ja toinen on hiustenlähtöä, joka johtuu kuluneista ja katkeilevista hiuksista. Uutuussarja Genesis tarjoaa ratkaisun näihin molempiin. Kerromme nyt lisää tästä Kérastase-uutuudesta ja sen hyödyistä.


Mistä hiustenlähtö johtuu?

Hiusten hyvinvointi riippuu useasta eri tekijästä. Elämäntyyli, stressi, hormonaaliset muutokset ja ravinto vaikuttavat kaikki hiusten laatuun. Lisäksi on useita ulkoisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa hiuksiin. Esimerkiksi lämpökäsittelyllä ja ympäristöhaitoilla voi olla suurikin vaikutus hiuksiin. Näitä ongelmia vastaan Kérastase on kehittänyt Genesis-sarjan. Tuotteiden vaikuttavat aineet vahvistavat hiuskuituja ja luovat tehokkaan suojan katkeilua ja hiustenlähtöä vastaan.Hoitavaa ja pehmentävää

Jokainen hyvä hiustenhoitorutiini alkaa suihkusta. Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo on täydellinen shampoo hiustenlähdöstä käsiville, sillä se ravitsee hiuksia samalla, kun sen puhdistava teho poistaa lian ja ylimääräisen rasvan hiuksista. Jatka puhdistusrutiinia Genesis Fondant Reinforcateur -hoitoaineella, joka hoitaa ja ravitsee hiuskuituja intensiivisesti. Jos hiuksesi kaipaavat syvempää hoitoa, kokeile Genesis Masque Reconstituant -tuotetta. Tämä intensiivinen hiusnaamio kosteuttaa ja ravitsee hiuksia vahvistaen niiden rakenteita. Sekä Genesis-naamio että -hoitoaine levitetään pyyhekuiviin hiuksiin shampoolla pesun jälkeen. Anna vaikuttaa 2-3 minuutin ajan ja huuhtele pois. Vahvistavia leave-in-tuotteita

Koska lämpövauriot ovat yleisin syy hiusten katkeiluun, hiukset tulisi aina suojata ennen lämpökäsittelyä. Genesis Thermique Defense hoitaa tämän tehtävän tehokkaasti. Suihkuta lämpösuoja hiuksiin ennen lämpökäsittelyä ja saat tehokkaan suojan lämpöä ja katkeilua vastaan. 

Sarja sisältää lisäksi myös kaksi leave-in-tuotetta, jotka hoitavat ja suojaavat hiuksiasi intensiivisesti. Genesis Serum Fortifiant Anti-Chute on hiusseerumi, joka levitetään hiuspohjaan vahvistamaan hiuksia niiden juurista käsin. som boostar håret med näring. Genesis Ampoules Cure Fortifiante Anti-Chute -ampullit tarjoavat tehokkaan, ravitsevan kuurin, joka on täydellinen tapa aloittaa hoito hiustenlähtöä vastaan. 10 ampullin kuuri vahvistaa hiuksiasi ja ennaltaehkäisee siten tehokkaasti hiustenlähtöä.
22 € Ov-hinta 29 €
28 € Ov-hinta 35 €
23 € Ov-hinta 29 €
2
32 € Ov-hinta 38 €
34 € Ov-hinta 49 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet