Räätälöi hiustenhoito The Everyllä:
22-04-2024
Moni meistä tunnistaa itsensä kylpyhuoneen pullomeren keskeltä. The Everyn perustaja oli yksi meistä. Kaikki, mitä haluat tietää ylistetystä hiustenhoitomerkistä, jota saa nyt Bangerheadilta.

Miksi meillä on viisi erilaista shampoopulloa? Tämä kysymys aloitti hiustenhoitomerkki The Everyn matkan. Vastaus on joillekin ehkä itsestään selvä – kenties halutaan juuri oikean vaalean sävy, ihanaa runsautta hiuksiin ja sitten vielä yhtä jos toista hoitoa hiuspohjalle.

The Everyn perustajien Aleksin ja Kenzan mukaan on olemassa helpompi ratkaisu.

- Mitä jos löytyisi tapa yhdistää kaikki eri tarpeet hiustenpesuun, joka antaisi räätälöidyn, suuren vaikutuksen. Miksi kukaan ei ole tehnyt niin? Miksi emme itse voisi tehdä sitä?Kolmen vuoden intensiivisen tuotekehityksen jälkeen The Every sai alkunsa. Vegaaninen hiustenhoitomerkki, joka tarjoaa helppoja ja räätälöityjä rutiineja tarpeen mukaan – lisäksi hellävaraisesti hiuspohjalle.

Näin käytät The Everyn tuotteita

Valitsemalla niin sanottuja "Infusioneja" voit mukauttaa rutiinisi riippuen, mitä hiuksesi tarvitsevat tai millaisen lopputuloksen milloinkin haluat. Ehkä haluat tuuheutta tai kenties antaa hiuksillesi lisäkosteutusta. Levität The Everyn shampoota ja sekoitat siihen valitsemaasi Infusionia. Mitä enemmän Infusionia laitat shampooseesi, sitä suurempi vaikutus.

Voit myös valita hoitavan hiusnaamion, hiusöljyn ja muotoilutuotteita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.Aleks kertoo:

- Ensimmäisten vuosien aikana olemme saaneet paljon viestejä asiakkailta, jotka ovat halunneet kertoa, kuinka uskomattoman vaikutuksen The Every on tehnyt heidän hiuksilleen, mutta erityisesti yksi viesti erottui ja jäi mieleeni. Eräs kuvaili meidän Infusioneidemme olevan "stereoideja shampoolle", ja sepä onkin osuva kuvaus!

Täältä voit löytää räätälöidyn hiustenhoitorutiinisi The Everyltä.
Uutuus
34 €
Uutuus
38 €
Uutuus
25 €
Uutuus
23 €
Uutuus
Uutuus
25 €
Uutuus
38 €
Uutuus
25 €
Uutuus
22 €
Uutuus
22 €
Uutuus
23 €
Uutuus
Uutuus
30 €
Uutuus

Artikkelissa esiintyneet tuotteet