Rabannen uudet vastustamattomat tuoksut Fame & Phantom
21-09-2023

Kuvittele itsesi Pariisin kaduille vierailtuasi kaupungin kuumimmissa kohteissa. Sen ylellisen tunteen Rabanne on kapseloinut uusiin tuoksuluomuksiinsa Fame Parfum ja Phantom Parfum. Ehkä suositut Fame EdP ja Phantom EdT ovat jo tuttuja? Uudet tuoksut ovat täydellinen valinta, jos etsit tummempia ja sensuellimpia vivahteita.

Mutta mitä ovat Parfum, Eau de Parfum ja Eau de Toilette? Suurin ero on parfyymiöljyn määrässä, jota Parfum sisältää jopa 40 %, EdP n. 15–20 % ja EdT 5–15 %. Parfum luo siis tuoksujäljen, joka kestää pitkään. Tuoksunuotit voidaan kokea erilaisina tai intensiivisempinä eri koostumusten avulla.Fame Parfum: Sensuelli, naisellinen ja kukkainen

Fame EdP lanseerattiin vuonna 2022, ja siitä on tullut monen suosikki ylellisen pullonsa ja puisten kukkaisnuottiensa ansiosta. Vihdoin täällä on sen intensiivisempi seuraaja Fame Parfum. Parfyymi on puinen kukkaistuoksu, jossa tuoksuvat jasmiininkukka, täyteläinen suitsuke ja vastustamaton myski. Pullossa on nyt Rabannen oma ""pikkumusta"", joka on saanut inspiraationsa ikonisesta couture-mekosta vuodelta 1969.Phantom Parfum: Hienostunut, ylellinen ja maskuliininen

Uutta maskuliinista Phantom Parfum -tuoksua kuvaillaan hienostuneeksi ja ylelliseksi. Aiempi klassikko Phantom EdT tarjoaa energisen ja raikkaan kokemuksen, ja Phantom Parfum addiktoivampi ja puinen tuoksu. Se on tummempi ja dramaattisempi yhdistelmä, jossa tuoksuvat raparperi, laventeli, vanilja ja vetiveri.

Fame Parfum 80 ml ja Phantom Parfum 150 ml ovat uudelleentäytettäviä erikseen myytävällä innovatiivisella täyttöpullolla, joten voit nauttia ihanista tuoksuista ympäristöystävällisemmin.

Great Deal
Refill (200 ml) 150 ml
Rabanne
76.90 € Ov-hinta 103 € (-25%)
Great Deal
Refill (200 ml) 80 ml
Rabanne
57.30 € Ov-hinta 81 € (-29%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet