Ranskalaisia suosikkeja hehkuvaan kesäihoon
Hehkuva kesäiho? Kyllä, kiitos! Kesällä monet meistä kärsivät kuivasta ja hilseilevästä ihosta, mutta onneksi meillä on salaisuus, jonka avulla saavutat unelmiesi hehkun tänä kesänä. Ranskalainen CODAGE tarjoaa tuotteita, jotka saavat ihosi hehkumaan hetkessä. Aloita ravitsevalla kuorinnalla, joka poistaa kuolleet ihosolut ja jatka sitten ihanalla kasvoöljyllä, joka tekee ihostasi upean pehmeän ja sileän. Tutustu tuotteisiin tarkemmin alla.Uutuus: Kuoriva balsami

Jos haluat saada aikaan silkinsileän ja pehmeän ihon, kuorinta on kaiken A ja O. Emme saa tarpeeksemme CODAGEn uudesta Exfoliating Balm -voiteesta, joka jättää ihomme silkkisen sileäksi, hehkuvaksi ja uskomattoman pehmeäksi. Hellävarainen koostumus koostuu ruskeasta sokerista ja hienoista kuorivista riisirakeista, jotka kuorivat pois kuolleet ihosolut (mikä on erityisen tärkeää kesällä hilseilyn välttämiseksi!). Koostumus on rikastettu macadamia-öljyllä ja sheavoilla, jotka tarjoavat maksimaalista kosteutusta ja ravintoa. Iho tuntuu heti käytön jälkeen pehmeältä ja uudistetulta. Viimeistele hehkusi CODAGE vartaloöljyllä, joka kruunaa kokonaisuuden.Löydä täydellinen öljy CODAGElta

The Oil on upea vartaloöljy, joka sisältää kahdeksaa eri kasviperäistä öljyä. Öljyt vaikuttavat yhdessä luodakseen maksimaalisen hehkuvan lopputuloksen. The Oil sisältää muun muassa aprikoosiöljyä, baobaböljyä, manteliöljyä ja granaattiomenaöljyä ja sopii vartalon lisäksi niin kasvoille kuin hiuksillekin.

Relaxing Oil on nimensä mukaan rauhoittava vartaloöljy, joka auttaa sinua rentoutumaan ja luo ympärillee hyvinvoivan ilmapiirin. Ihana öljy sisältää muun muassa CBD-öljyä ja eteerisiä öljyjä, jotka hemmottelevat aisteja ja tarjoavat rentouttavan vaikutuksen.

Uusi Contouring Oil on kesäsuosikkimme, joka tekee ihosta sileämmän ja antaa sille voostia rosépippuriuutteen ja eteeristen öljyjen avulla. Öljy sopii erinomaisesti hierontaöljyksi ja se vauhdittaa mikroverenkiertoa ja tekee ihosta tasaisemman ja kiinteämmän.

Toinen uutuus, Stimulating Oil, on niin ikään erinomainen hierontaöljy, joka lievittää lihaskipua. Ainutlaatuinen eteeristen öljyjen yhdistelmä (eukalyptus, kamfer, piparminttu, sitruunaruoho, oregano, salvia, myrtti, timjami, kurjenpolvi) lievittää lihasten kireyttä ja auttaa parantamaan lihaskipua. Täydellinen tuote treenin jälkeisen lihaskireyden hoitoon.

Lahja
Uutuus
45 €
Lahja
Uutuus
45 €
Lahja
Uutuus
45 €
Lahja
49 € Ov-hinta 50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet