Rasvainen hiuspohja, kuivuus tai hilse? Rauhoita ja vahvista hiuksia näin
19-04-2023
Nauti terveestä, hyvinvoivasta hiuspohjasta ilman kuivuutta, rasvaa, ärsytystä ja hilsettä. Oriben ylellinen Serene Scalp on kehitetty ravitsemaan sekä hiuksia että hiuspohjaa.

Serene Scalp suuntautuu erityisesti 3:lle eri ongelma-alueelle: hilse, rasvainen hiuspohja ja kuivuus. Uusi violetti sarja sopii erityisen hyvin öljyisille hiuksille, kun taas vaaleanpunainen on paras kuivalle hiuspohjalle. Löydä kaikki suosikit alta ja kokoa erinomainen rutiinisi.


Rutiini rasvaiselle hiuspohjalle

1. Puhdista ja tasapainota hiukset ja hiuspohja

Serene Scalp Oil Control Schampoo puhdistaa hiuksesi hellävaraisesti ja poistaa ylimääräisen rasvan. Shampoon ansiosta voit pidentää pesujen väliä kokematta hiuksia rasvaisiksi.

2. Poista rasvaisuus mattasuihkeella

Haluatko hallita paremmin rasvaista hiuspohjaasi? Serene Scalp Oil Control Treatment Mist on ihonhoidon inspiroima tuote, joka vaikuttaa tehokkaasti rasvaisuutta tasapainottaen ja tarjoten mattailmeen. Suihkuta suoraan kuiviin hiuksiin säilyttääksesi hiusten kevyen tunteen.

3. Raikasta kampaus mattajauheella

Onko quick fix tarpeen? Hyödynnä silloin Serene Scalp Dry Shampoo Powder. Tämä innovatiivinen jauhemuotoinen kuivashampoo antaa hiuksillesi silkinsileän mattaviimeistelyn. Kaoliinisavi imee rasvaa ja likaa samalla, kun mangonlehtien uute auttaa edistämään hiuspohjan terveyttä. Erittäin kevyt jauhe imeytyy nopeasti jättämättä hiuksiin valkoisia jälkiä.


Rutiini kuivalle hiuspohjalle

1. Puhdista hiuspohja syvältä hiuskuorinnalla

Käytätkö päivittäin kuivashampoota tai muotoilutuotteita? Silloin hiuspohjaasi jää taatusti jäämiä, jotka voivat vaikuttaa hiuslaatuusi. Serene Scalp Exfoliating Scrub antaa hiuspohjallesi kaivatun syväpuhdistuksen. Tämä hiuskuorinta käyttää mekaanisia rakeita ja kemiallista kuorintaa AHA-hapon muodossa rasvan ja epäpuhtauksien liuottamiseksi hiuspohjasta. Lyömätön jälkituntemus – hiuksesi tuntuvat todella puhtailta ja raikkailta.

2. Pese ja kosteuta hiukset tasapainottavalla duolla

Jos hiuspohjasi on kuiva, ärsyyntynyt tai hilseilee, oikeanlaiset shampoo ja hoitoaine ovat hiustenhoitorutiinin A ja O. Serene Scalp Balancing Shampoo sisältää salisyylihappoa, joka poistaa ylimääräisen rasvan hellävaraisesti ja tehokkaasti tehden hiuspohjasta puhtaamman. Serene Scalp Balancing Conditioner rauhoittaa hiuspohjaa palauttaen kosteuden. Samalla hiuksista tulee helpommin selvitettävät, kiiltävät ja terveet.

3. Lievennä ärsytystä ja pääse eroon hilseestä

Ylellinen leave-in on kaikkien mieleen! Silkinsileä Serene Scalp Leave-On Treatment -voide pitää hilseen loitolla palauttaen hiusten kiillon. Viilentävä minttu ja rauhoittava kamomilla rauhoittavat ärtynyttä ja kirvelevää päänahkaa.

4. Täyteläisemmät hiukset vähemmällä hiustenlähdöllä

Hiuspohjan ongelmat ja hiustenlähtö kulkevat käsi kädessä. Tehokas Serene Scalp Thickening Spray -käsittely auttaa saamaan ohuista hiuksista täyteläisemmät. Suihke ravitsee hiusjuuria sekä lisää tuuheutta ja vahvuutta. Sopii täydellisesti sekä naisille että miehille hiustenlähtöön ja/tai ohuisiin hiuksiin.

Pidä huoli hiuspohjasta ja tutustu Oriben vahvistavaan ja hoitavaan Serene Scalp -sarjaan. Osta tuotteita alta!

Artikkelissa esiintyneet tuotteet