Rauhoita herkkää ihoa Estée Lauderin uutuudella
17-08-2023

Estée Lauderin Advanced Night Repair Serum on kulttiklassikko, joka on edelleen suursuosikki monien kauneusharrastajien keskuudessa. Nyt Estée Lauder lanseeraa uuden tuotteen päivittäiseksi pelastukseksi ärtyneelle, punoitukseen taipuvaiselle tai näkyvästi herkistyneelle iholle. Sopii tietysti täydellisesti yhteen ikonisen seerumin kanssa. Tutustumme uutuuteen Advanced Night Repair Rescue Solution.

Advanced Night Repair Rescue Solution on nestemäinen ihonhoitotuote, joka levitetään kasvoveden jälkeen ja ennen seerumia. Ainesosaluettelosta löytyy mm. 15 % Bifidus Fermentia ja rauhoittavaa hiivauutetta, jotka yhdessä luovat välittömästi punoittavaa ja ärtynyttä ihoa rauhoittavan power-duon. Pitkäaikaisia hyötyjä ovat mm. vahvempi ihon suojakerros, ihon nopeampi palautuminen päivittäisistä ympäristörasituksista ja ihon herkkyyden väheneminen. Olipa ihosi herkkä perinnöllisten syiden, kosmeettisten toimenpiteiden tai päivittäisen karvanpoiston vuoksi, tällä esiseerumilla voit päästä eroon herkkyydestä.

Advanced Night Repair Rescue Solutionin koostumus asettuu veden ja seerumin välimaastoon, minkä ansiosta se imeytyy nopeasti ihoon antaen samalla pitkäkestoisen rauhoittavan tunteen. Tuotetta voidaan hyvin käyttää aamuin illoin, ennen seerumia, maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Kokeilimme yhdistää uutuuden klassiseen Advanced Night Repair Serumiin, ja löysimme mahdollisesti uuden suosikkiyhdistelmän.

Löydä uutuudet ja kaikki muut Estée Lauderin ihonhoitosuosikit täältä.

Great Deal
Estée Lauder
70 €
Great Deal
50.90 € Ov-hinta 80 € (-36%)
Great Deal
63.10 € Ov-hinta 92 € (-31%)
Great Deal
65.90 € Ov-hinta 94 € (-30%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet