Resepti täydelliseen meikkipohjaan
Etsitkö täydellistä pohjameikkirutiinia? Jotakin, joka kestää läpi sateen ja tuulen? Olet tullut oikeaan osoitteeseen! Rakastamme Lancômen ikonista Teint Idole Ultra Wear Foundation -meikkivoidetta ja nyt Teint Idole -sarja laajentuu monivaikutteisen peitevoiteen voimin.

Lue parhaat vinkkimme täydelliseen meikkipohjaan alta!
Vaihe 1: pohja, joka kestää

Sade, tuuli ja kylmä ilma luovat haastavat olosuhteet meikkipohjallemme. Onneksi ikoninen Lancôme Teint Idole Ultra Wear on täydellinen tuote syksyyn. Tämä meikkivoide pysyy paikoillaan läpi pahimmankin myrskyn. Mattapintainen, samettisen sileä ja virheetön lopputulos säilyy jopa 24 tunnin ajan ilman, että sinun tarvitsee korjailla sitä.Vaihe 2: Raikas, matta ja virheetön

Lancômen uutuustuote, Teint Idole Ultra Wear Concealer, tarjoaa kaiken mitä tarvitset tuodaksesi meikkirutiinisi uudelle tasolle. Tämä monitoiminen peitevoide sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joiden ansiosta tuote tuntuu miellyttävältä iholla ja antaa sen hengittää. Voit aina luottaa siihen, että tämä peitevoide pysyy paikoillaan jopa 24 tunnin ajan pakkautumatta juonteisiin ja peittäen epätäydellisyydet tehokkaasti.
Kampanja
Lahja
24.70 € Ov-hinta 33 € (-24%)
Kampanja
Lahja
005 Beige Ivoire 007 Beige Rose
34.23 € Ov-hinta 48 € (-28%)
5

Artikkelissa esiintyneet tuotteet