Sameaa ihoa kirkastava ihonhoitorutiini
18-12-2022
Tuntuuko ihosi elottomalta ja kireältä? Siinä tapauksessa on aika panostaa kunnolla hehkua antavaan ihonhoitorutiiniin. Tanskalainen tuotemerkki Nuori, jonka nimi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, luo kauneustuotteita raikkailla ja tehokkailla ainesosilla, jotka todella toimivat. Tämä iltarutiini keskittyy juuri tekemään ihosta nuoren ja raikkaan. Huomaat uudenlaisen hehkun jo yhden yön jälkeen.Hyvä ihonhoitorutiini alkaa aina puhdistustuotteesta. Nuori Vital Foaming Cleanser on todella hyvä sellainen. Ihana koostumus antaa puhtaan tunnun ihoa kuivattamatta. Antioksidanttipitoinen koostumus poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä auttaa vähentämään punoitusta ja ärsytystä pitkällä aikavälillä. Levitä yhdestä kolmeen pumppausta kuivalle iholle ja hiero varovasti, kunnes tuote vaahtoutuu. Huuhtele haalealla vedellä.
Kun iho on puhdistettu, on Nuorin uusimman tuotteen vuoro: Gentle Glow Tonic on mieto, kuoriva kasvovesi, joka on riittävän hellävarainen käytettäväksi joka ilta. Ihon pintaan kerääntyvät kuolleet ihosolut ovat yksi yleisimmistä samean ihon syistä. Tämän seurauksena iho tuntuu usein kireältä ja ikääntymisen merkit näkyvät selkeämmin. Kun kuolleet ihosolut poistetaan, uudet ihosolut saavat mahdollisuuden nousta pintaan, jolloin iho on hehkuva ja kimmoisa sekä näyttää nuoremmalta. Kasvovesi kuorii ihoa hellävaraisten PHA- ja AHA-happojen avulla, jotka ihon sävyn ja rakenteen parantamisen lisäksi tukevat ihosolujen uudistumista ikääntymisen merkkejä vähentäen.

Levitä puhdistetuille kasvoille vanulapulla ja anna imeytyä, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.
Kuorinnan jälkeen on erityisen tärkeää kosteuttaa ihoa. Vital Repair Serum on mainio tuote kuivalle tai kosteutta kaipaavalle iholle, joka voi olla epätasapainossa säävaihtelun tai stressin vuoksi. ​ Seerumin jälkeen haluamme kosteuttaa ihoa entisestään Protect+ Facial Creamilla, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti vahvistaen samalla sen suojakerrosta.

Tämän iltarutiinin avulla tulet huomaamaan, kuinka ihosi saa päivä päivältä terveemmän hehkun. Muista käyttää kasvovettä vain iltaisin ja aurinkosuojaa päiväsaikaan vuodenajasta riippumatta, sillä AHA-hapot tekevät ihosta auringolle herkemmän.

Tutustu Nuorin luonnollisiin ja tehokkaisiin ihonhoitotuotteisiin täällä.
NUORI
Tilapäisesti loppu
51 €
18.90 € Ov-hinta 29 € (-35%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet