Selfie-peli uudelle asteelle. Näillä vinkeillä onnistut!

Selfie-peli uudelle asteelle. Näillä vinkeillä onnistut!

Ollaanpa rehellisiä… Kaikki sitä tekevät, vaikka aivan kaikki eivät sitä ehkä myönnäkään. Nyt puhutaan tietysti selfieistä ja niistä pienistä kikoista, joita meistä suurin osa tekee parannellekseen kuvaansa! Lue vinkimme, niin tiedät, mitä kaikkea pikkusäätöä selfieiden taustalta löytyy ja miten viet oman selfie-pelisi uudelle asteelle.

Kaikki keinot sallitaan

Selfiet eivät aina todellakaan ole niitä rehellisimpiä kuvia, vaan moni parantelee ilmettään häpeilemättömättömästi. Monen #meikitön-kuvan takana lymyileekin kunnon arsenaali kauneudenhoitotuotteita. Esimerkiksi peitevoide pelastaa paitsi itsepäisiltä finneiltä myös selfieihin salakavalasti hiipineiltä tummilta silmänalusilta ja saa koko yleisilmeen näyttämään pirteämmältä! Kokeile esimerkiksi Clarinsin Instant Concealer -peitevoidetta, joka sisältää A- ja E-vitamiinia tai NYXin iholle vaivattomasti levittyvää, kookosöljyä sisältää Gotcha Covered Concealer -peitevoidetta, jotka kirkastavat katseesi.

Katse kunnossa

Kuvissa katse kulkeutuu automaattisesti silmiin, ja jos tavoittaana on kerätä mahdollisimman monta tykkäystä, kannattaa kiinnittää huomiota silmämeikkiin. Parhaiten katseen avaa silmäripsien taivuttaminen ja tässä hommas paras kaverisi on Shiseidon kulttiklassikoksi noussut Eyelash Curler -ripsentaivutin. Ripsiväri viimeistelee ilmeen ja terävöittää katseen, joten kokeile esimerkiksi Lancômen Instant Volume Mascara -ripsiväriä, joka tekee ripsistä nukkemaisen pitkät ja erotellut jo parilla vedolla. Illuusion suuremmista silmistä luot levittämällä vaaleaa luomiväriä tai esimerkiksi Mary-Manizer -korostusväriä silmän sisänurkkaan ja kulmaluun korkeimpaan kohtaan.

 

Brynen ramar in ditt ansikte

Kukapa ei olisi nähnyt kuvavirrassaan paria superhuoliteltuja Insta-kulmia? Vaikka tavoitteenasi ei olisikaan aivan näin meikattu look, kehystävät huolellisesti muotoillut kulmat kasvosi yllättävän tehokkasti. Nypi siis ylimääräiset hajakarvat pois ja sudi sitten kulmat ruotuun esimerkiksi Cliniquen Brow Gel -kulmageelillä. Nopea kasvojenkohotus, jonka hintakin vain parinkympin tienoille!

Shop the article

Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

1
Clarins Instant Concealer
Clarins Instant Concealer

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Brow Gel
Brow Gel - 02 Soft Brown Brow Gel - 03 Deep Brown
Clinique Brow Gel

19.12 € 23.90 € Ov-hinta 

0

Share