SENSAI Foundation Guide
12-04-2024
SENSAI tarjoaa kaiken tarvittavan täydelliseen meikkipohjaan. Ylellisten meikkituotteiden valikoimasta löydät meikkivoiteita eri viimeistelyillä ja peittävyysasteilla eri ihotyypeille. Autamme valitsemaan ihollesi parhaiten sopivan meikkivoiteen.

Voi olla vaikeaa löytää meikkivoide, joka sopii omalle ihotyypille ja luo toivotun viimeistelyn erityisesti, jos valittavana on monia eri vaihtoehtoja. Opastamme sinut SENSAIn meikkivoiteiden eri ominaisuuksien saloihin, jotta voit helposti löytää oikean meikkivoiteen.Valmistele ihoa ennen meikkivoidetta

Ihon valmistelu ennen meikkivoiteen levittämistä on avain virheettömään meikkipohjaan. Glowing Base SPF10 on kosteuttava pohjustustuote, joka tasoittaa ihonsävyä, korjaa epätasaisuuksia ja luo iholle luonnollisen hehkun. Täydellinen pohja meikkivoiteen levittämiselle.

Luo ihollesi päivettynyt look

Jos haluat kasvoille hieman väriä, Bronzing Gel SPF6 on värillinen geeli, joka toimii erinomaisesti meikkivoiteen alla. Luo ihollesi päivettyneen ja sametinpehmeän viimeistelyn.

Hyvä niksi on sekoittaa Glowing Base SPF10 ja Bronzing Gel SPF6 ja levittää niitä ennen meikkivoidetta luomaan lasi-ihoefekti.Luonnollisen meikattu look kevyellä peittävyydellä

Jos haluat kevyen meikkivoiteen, joka hädin tuskin tuntuu iholla, on Luminous Sheer Foundation täydellinen valinta. Ultrakevyt koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja jättää tilaa luonnollisen hehkusi säteilylle. Se sisältää valoa heijastavaa jauhetta, joka luo silkinsileän viimeistelyn.

Kosteuttava meikkivoide kuivalle iholle

Kosteuttava meikkivoide on täydellinen valinta kuivalle iholle. Flawless Satin Moisture Foundation luo virheettömän pohjan keskivahvalla peittävyydellä. Kosteuttava koostumus asettuu saumattomasti iholle ja luo raikasta ja tervettä hehkua.

Meikkivoide aikuiselle iholle

Cellular Performance Cream Foundation on hyvä valinta aikuiselle iholle. Hoitavan meikkivoiteen anti-ageing-ominaisuudet luovat hehkua samealle iholle. Koostumus imeytyy ihoon, luo luonnollisen ilmeen ja lisäksi kiinteyttää.Rasvaiselle iholle keskivahvaa peittävyyttä

Rasvainen iho hyötyy jauhemaisesta meikkivoiteesta, joka pitää kiillon kurissa. SENSAI Total Finish on jauhemainen meikkivoide, joka säilyttää ihon mattapintaisena poistamatta luonnollista hehkua. Kosteuttava koostumus luo sametinsileän viimeistelyn, ja peittävyyttä voi kerrostaa keskivahvasta täysin peittävään ilman tahmeutta.

Pidä meikki paikallaan

Älä unohda levittää kiinnityspuuteria meikkivoiteen jälkeen lisäämään kestävyyttä ja pitämään meikin paikallaan. SENSAI Transclusent Loose Powder kiinnittää meikkivoiteesi ja muun meikin samalla, kun se antaa pehmeää hehkua.

Haluatko vielä lisää SENSAIta? Katso koko valikoima täältä.
Lahja
Lahja
SENSAI
38.40 €
Lahja
TF101 TF102
45.90 €
Lahja
50.80 €
Lahja
Lahja
Lahja
55.10 €
Lahja
55.10 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet