Shiseidon meikkivoideopas
27-03-2024
Luonnollinen hehku, ikääntymisen ehkäisy tai kevyt peittävyys? Opastamme sinut Shiseidon ylistettyihin meikkivoiteisiin löytääksesi niistä sopivimman.

Meillä kaikilla on jo varmaan tiedossa, että Shiseido on meikkipohjatuotteiden mestari. Hoitavista meikkivoiteista aina ikonisiin, erittäin peittäviin voiteisiin. Jatka lukemista tutustuaksesi rakastetuimpiin suosikkeihin.Saadaksesi tasaisen, virheettömän tuloksen levitä ensiksi Shiseidon Synchro Skin Soft Blurring Primeria. Pohjustusvoide tekee ihostasi silkinsileän vähentäen huokosten ja epätasaisuuksien näkyvyyttä.

Shiseido: Löydä sopiva meikkivoide

Etsitkö luonnollista, ihanan hehkuvaa tulosta? Revital Essence Glow Foundation on mainio valinta. Täydennettävän keskivahvan peittävyyden ja SPF 30:n lisäksi sen fermentoitu Kefir+ ja niasiiniamidi vahvistavat ihon suojakerrosta ja tasoittavat ihosävyä. Täydellinen, jos haluat hoitavan ja peittävän meikkivoiteen, joka antaa hehkua tuntumatta kakkumaiselta tai rasvaiselta.Synchro Skin Radiant Lifting Foundation on innovatiivinen suosikki – upea hehku kaikissa valaistuksissa. Luo unenomaisen hehkun läpikuultavilla helmillään, hehkua antavilla mikrokristalleillaan ja edistyksekkäillä optisilla suodattimillaan. Vedenkestävä koostumus tarjoaa keskivahvasta täyteen täydennettävän peittävyyden ja kosteuttaa ihon jopa 24 tunniksi. Piste i:n päällä? Se vähentää myös hienojen juonteiden näkyvyyttä ja kiinteyttää ihoa ajan saatossa.

Meikki kohtaa ihonhoidon Shiseidon SS Self Refreshing Tint -voiteessa. Painoton, kosteuttava kasvovoide mukautuu ihosävyysi. Tämän monitoimisen suosikin sisällöstä jopa 70 % on ihoa hoitavia ainesosia, jotka antavat iholle raikkaan ja säteilevän ilmeen koko päiväksi. Täydellinen, jos etsit kevyttä peittävyyttä ja luonnollista tulosta.Synchro Skin Self-Refreshing Foundation on itsestään selvä valinta pitkäkestoiseen ja virheettömään pohjameikkiin. Tämä vedenkestävä meikkivoide tunnetaan kyvyistään mukautua ihon tarpeisiin ja pysyä paikallaan koko päivän ilman kohentamisen tarvetta. Sen keskipeittävä, täydennettävä koostumus sekä tarjoaa hallitun luonnollisen hehkun että antaa ihon hengittää huokosia tukkimatta.

Tässä voit tutustua Shiseidon valikoimaan.
Great Deal
Shiseido
Tilapäisesti loppu
38.24 € Ov-hinta 47.80 € (-20%)
Last Chance
40.90 € Ov-hinta 54.50 € (-25%)
560 Obsidion 550 Jasper
56.90 € Ov-hinta 61.60 €
41.10 € Ov-hinta 66.40 € (-38%)
Last Chance
39.90 € Ov-hinta 49.60 € (-20%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet