Sisällytä retinoli iltarutiiniisi
07-12-2023
Retinoli on yksi suosituimmista ainesosista ihon ikääntymisen merkkien hoidossa, ja siihen on hyvä syy. Koska se on tehokas, aktiivinen ainesosa, meidän on kuitenkin suunniteltava ihonhoitorutiinimme huolellisesti mahdollisen ärsytyksen välttämiseksi. Paras vinkkimme on totutella ainesosaan vähitellen, käyttää pienemmällä retinolipitoisuudella varustettuja tuotteita sekä keskittyä yhden brändin tuotteisiin, jotta ne varmasti sopivat yhteen.

Olemme koonneet SkinCeuticals-iltarutiinin, joka sopii uusille retinolin käyttäjille ja jota voi soveltaa myös tottuneemmille käyttäjille.Vaihe 1: Resveratroli B E

Tämä tehokas yöseerumi on ihonhoidon ensimmäinen vaihe puhdistuksen jälkeen. Tähtiainesosa resveratroli on voimakas antioksidantti, jonka on todistettu vähentävän ikääntymisen merkkien näkyvyyttä toimimalla suojakuorena vapaita radikaaleja vastaan. Resveratroli voi hidastaa ikääntymisen merkkien ilmestymistä suojaamalla ihoa, joten se täydentää erinomaisesti retinolia, joka paitsi uudistaa, myös hoitaa jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. SkinCeuticalsin Resveratrol B E -tuotteessa resveratroli työskentelee yhdessä antioksidanttien baikaliini ja alfa-tokoferoli (E-vitamiini) kanssa parhaan tehon saavuttamiseksi. Tuloksena vastustuskykyisempi, kimmoisampi ja hehkuvampi iho.

Käyttö: taputtele 1–2 tippaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.Vaihe 2: Retinoli 0.3

Toisessa vaiheessa on aika esitellä retinoli. Tätä aktiivista ainesosaa käytetään edistämään solujen uusiutumista sekä vähentämään juonteita, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. SkinCeuticals Retinol 0.3 sisältää 0,3 % kapseloitua retinolia sekä rauhoittavan bisabololi- ja boswellia serrata -yhdisteen, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja desinfioi ihoa.

Käyttö: Levitä herneen kokoinen määrä kuivalle ja puhtaalle iholle, vain iltaisin. Vältä silmänympärysaluetta ja anna tuotteen imeytyä kunnolla ennen rutiinin jatkamista.

Vinkki: Aloita käyttämällä tuotetta yksi tai kaksi kertaa viikossa ja lisää kertoja asteittain ihosi sietokyvyn mukaan. Aluksi iho voi reagoida kuivumalla tai hilseilemällä, mikä on normaalia solujen uusiutumisen tehostuessa. Mikäli oireilu jatkuu tai pahenee, voi olla hyvä vähentää käyttöä tai vaihtaa miedompaan retinolipitoisuuteen.Vaihe 3: A.G.E. Eye Complex

Tämä tehokas silmänympärysvoide on suunniteltu ehkäisemään ja vähentämään hienon ja ohuen silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä. Voiteessa työskentelevät proksylaani (sokeriproteiini), flavonoidien ja synergisten peptidien yhdiste sekä antioksidanttipitoinen mustikkauute, jotka tekevät ihosta vastustuskykyisemmän, vähentävät tummia silmänalusia ja silmäpusseja sekä ehkäisevät ja korjaavat juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä silmien ympärillä.

Käyttö: Taputtele pieni määrä A.G.E. Eye Complexia poski- ja kulmaluun luonnollista muotoa pitkin. Älä levitä suoraan luomelle.Vaihe 4: Triple Lipid Restore 2:4:2

Päätä iltarutiinisi tällä ihanalla kasvovoiteella. Triple Lipid Restore 2:4:2 sisältää runsaasti rasvahappoja: 2 % puhtaita keramideja, 4 % luonnollista kolesterolia ja 2 % omega-rasvahappoja, jotka stimuloivat rasvahappojen uusiutumista, ravitsevat ja kosteuttavat kuivaa ihoa, vähentävät näkyviä juonteita ja ryppyjä sekä antavat upeaa hehkua.

Rasvahapot työskentelevät pitääkseen ihon ulomman suojakerroksen hyvinvoivana. Ne eivät liukene veteen, joten siksi ne toimivat suojaavana kerroksena, joka säilyttää kosteuden ihossa ja haitalliset hiukkaset ulkopuolella – Toisin sanoen täydellinen päätös ihonhoitorutiiniisi. Näiden rasvahappojen lisäksi voide sisältää myös sekoituksen eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat ja viilentävät ihoa.

Käyttö: Jaa pieni määrä voidetta kädelle ja lämmitä sitä sormenpäiden välillä, jotta se pehmenee. Taputtele varovasti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.


Etsitkö SkinCeuticalsilta tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa ihonhoitoa? Tutustu valikoimaan täällä.
Lahja
159 €
Great Deal
Lahja
SkinCeuticals
75.40 € Ov-hinta 91 € (-17%)
Great Deal
Lahja
SkinCeuticals
159.50 € Ov-hinta 165 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet