SkinCeuticals anti-age-seerumi –
24-05-2024
Tässä kaikki olennainen SkinCeuticalsin anti-age-seerumi Cell Cycle Catalystista – joka on täydellinen seerumi tehokkaaseen anti-age-rutiiniin.

SkinCeuticals on johtava ihonhoitobrändi, kun kyseessä on tieteellinen asiantuntemus ja toivotut tulokset. Kurkistamme monipuoliseen valikoimaan – suojaavista suosikeista anti-aging-tuotteisiin, joista edukseen erottuu etenkin brändin uutuus Cell Cycle Catalyst.Hellävarainen anti-aging-seerumi on täydellinen ensimmäiseksi vaiheeksi anti-aging-rutiiniisi. Sitä täydentää uniikki happoseos, mukaan lukien monihappokompleksi, joka kuorii ihon varovasti ja vauhdittaa sen luonnollista uudistumista. Kuten myös tauriini, joka stimuloi ihon suojakerroksen uudistumista sekä auttaa säilyttämään ihon kosteuden.

Cell Cycle Catalyst, tai toisin sanoen; pullollinen taikaa, tuo tullesaan ihania tuloksia. Se edistää solujen uudistumista, sopii kaikille ihotyypeille eikä sisällä hajusteita, silikonia tai alkoholia. Se vähentää hienoja juonteita, ryppyjä, pigmentaatiota, huokosia ja epäpuhtauksia.Miten Cell Cycle Catalystia käytetään?

Seerumia voidaan käyttää päivittäin, aamuin tai illoin. Aloita hyvällä puhdistustuotteella, kuten SkinCeuticals Equalizing Toner. Levitä sitten 1/3 tippaa kämmeniin tai kosteaan puuvillalappuun. Voitele seerumi kasvoille ihon ollessa kuiva.

Mitä tuotteita voin yhdistää Cell Cycle Catalystiin?

Käytä sen jälkeen C E Ferulicia, joka vahvistaa ihoa suojaten vapailta radikaaleilta, ja sitten A.G.E-kasvovoidetta. Interrupter Advanced. Viimeistele SPF:llä – lue täältä lisää siitä, mikä SkinCeuticals-aurinkosuoja sopii sinulle.Cell Cycle Catalyst on myös täydellinen ammattimaisiin kauneushoitoihin, kuten kuorintaan valmistautumiseen. Käyttämällä seerumia päivittäin 14 päivän ajan ennen varattua hoitoa valmistelet ihosi optimaalisiin tuloksiin ja nopeampaan palautumiseen.

Etkö saa tarpeeksesi SkinCeuticalsista? Tutustu brändin koko valikoimaan täällä.
Lahja
201 €
Lahja
SkinCeuticals
171.90 € Ov-hinta 175 €
Lahja
SkinCeuticals
44 €
Lahja
Uutuus
125 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet