Smashbox primer guide
27-03-2024
Haluatpa kosteutetun ja hehkuvan tuloksen tai matan ja öljyttömän viimeistelyn, Smashboxilta löydät toivomasi pohjustusvoiteen. Esittelemme tarjonnan ja autamme sinua valinnassa.

Smashboxin Photo Finish Primer -pohjustusvoiteita on ylistetty pitkään. Niiden ihoa hoitavat ainesosat ja ihotyyppikohtaiset ominaisuudet saavat meikkisi asettumaan paremmin iholle ja kestämään pidempään. Niiden joukosta löytyy muutamia rakastettavia versioita ihotyyppisi ja haluamasi viimeistelyn mukaan. Jatka lukemista löytääksesi suosikkisi.Kun haluat kokonaisratkaisun

Haluatko pitää meikkirutiinisi mahdollisimman yksinkertaisena? Tutustu Smashbox Photo Finish Revitalize 8-in-1 Primer Face Sprayhin. Saat kahdeksan ihonhoidon etua yhdestä suihkeesta, jolla on kolme käyttötapaa: pohjustusvoiteena ennen meikkiä, setting sprayna meikin kiinnittämiseen sekä virkistävänä kosteussuihkeena. Tämä pohjustusvoide-esanssi lisää ihon kosteustasapainoa ja vahvistaa sitä ympäristön rasituksia vastaan Silkscreen Complexilla, B-vitamiinilla, mustalla ruusulla ja pionilla.Sinulle, joka haluat häivyttää ihohuokosia

Minimoi huokosten näkyvyys ja ihon epätasainen rakenne Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primerin avulla. Tämä primer ei sisällä öljyä ja se sopii täydellisesti rasvaisemmalle iholle, sillä se säätelee rasvaisuutta jopa 8 tuntia. Saat kevyen matan viimeistelyn, joka pehmentää ja hylkii vettä kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa.Sinulle, joka haluat piilottaa punoituksen

Smashbox Photo Finish Correct Anti-Redness Primer on vihreän sävyinen korjaava pohjustusvoide, joka luo kontrastin punapigmentille vähentäen siten punoituksen näkymistä. Sen sisältämät merilevät, ruusu ja sienet rauhoittavat stressaantunutta ihoa.


Sinulle, joka tarvitset ekstrakosteutusta

Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer toimii sekä kosteusvoiteena että pohjustusvoiteena. Se antaa ihollesi terveen hehkun ja tasoittaa ihon sävyä, samalla kun kolminkertaiset hyaluronihapot ja niasiiniamidit auttavat korjaamaan ihon kosteussuojan, kosteuttaen jopa 72 tuntia.


Sinulle, joka kaipaat lisää hehkua

Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer luo hehkua antavan helmiäisen ja kultaisen persikan sävyn sekä C-vitamiinin ja passionhedelmän avulla silkkisen suojan, joka tasoittaa ihoa ja ihon sävyä imartelevasti vain yhdellä levityksellä. Säteilevä ja raikas hehku, joka pitää meikin paikoillaan.


Sinulle, joka haluat mattaisen lopputuloksen

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer tekee ihosta mattapintaisen kuivattamatta sitä. Täydellinen rasvoittuvalle iholle, tai jos yksinkertaisesti haluat mattaisen ja sileän pohjan meikille! Ainesosat taikapähkinä, salisyylihappo ja sinkki auttavat vähentämään kiiltoa päivän aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia meikin pysymisestä.
Alkuperäistuote, joka toimii aina

Vaikka kaikki Smashboxin eri primerit toimivat omalla tavallaan, haluamme silti esitellä tuotteen, josta kaikki alkoi. Ikoninen The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer tasaa ihon rakennetta ja luo meikille parhaat mahdolliset edellytykset asettua tasaisesti ja hienosti, sekä kestää pitkään.

Haluatko kuulla lisää Smashboxin vegaanisista meikeistä? Katso ne kaikki tästä.
Great Deal
Lahja
14.90 € Ov-hinta 18 € (-17%)
Great Deal
Lahja
14.90 € Ov-hinta 18 € (-17%)
Great Deal
Lahja
14.20 € Ov-hinta 18 € (-21%)
Great Deal
Lahja
10ml
14 € Ov-hinta 18 € (-22%)
Great Deal
Lahja
14.90 € Ov-hinta 18 € (-17%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet