Suojaa ja korjaa ihoestettäsi keramideilla
05-10-2023

Tuntuuko iho kuivalta, kireältä, kelmeältä tai ärtyneeltä? Silloin ihoesteesi voi olla vaurioitunut. Ihonhoidon keramidit voivat tehdä ihosta täyteläisemmän, pehmeämmän ja sileämmän.Suojaa ja korjaa ihoestettä

Ihoeste on ihon uloin kerros, joka säilyttää kosteuden ja torjuu haitallisia aineita. Siitä noin 50 % on tärkeitä rakennusaineita, joita kutsutaan keramideiksi. Vaurioitunut ihoeste johtaa usein ihon herkistymiseen, mikä aiheuttaa punoitusta, kuivia läiskiä ja hilseilyä. Yksi tapa ihon korjaamiseen on lisätä keramideja. Dermalogicalla on laaja valikoima tuotteita, jotka suojaavat ja korjaavat ihoestettä. Katsotaanpa niistä muutamia suosituimpia.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av dermalogica (@dermalogica)


Kasvovoide, joka vahvistaa keramidikerroksia


Uusi Dermalogica Stabilizing Repair Cream on erittäin rauhoittava kasvovoide, joka tarjoaa nopeaa helpotusta kuivalle, herkälle ja reagoivalle iholle. Sen on tieteellisesti todistettu lievittävän ärsytystä ja punoitusta jo viikossa.

Pääainesosiin sisältyy keramidiyhdiste, joka lukitsee kosteuden sisään ja vahvistaa keramidikerroksia 88 % vain 48 tunnissa. Cica tasaa kosteustasoja, ja fermentoidut maitohappobakteerit ylläpitävät niitä. Jerikonruusu vahvistaa ihoestettä, tasmanialainen vuoripippuri vähentää punoitusta ja boerhaavia diffusan juuriuute rauhoittaa.Ihonsuojamuuria vahvistava rutiini

Monet Dermalogican tuotteet ovat erinomaisia kaikille hetkellisesti tai pysyvästi herkästä ihosta kärsiville. Tässä joitakin suosikkejamme, joita voi käyttää yhdessä:

UltraCalming Cleanser: Mieto, rauhoittava geelivoide kasvojen hellään puhdistukseen.

Daily Microfoliant: Kuoriva entsyymijauhe, kun toivot pehmeämpää ihoa ja lisää hehkua.

Circular Hydration Serum: Kosteuttavan ja vahvistavan seerumin vahvat ainesosat tasapainottavat ihoa.

UltraCalming Serum Concentrate: Seerumi, joka tehokkaasti rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoa sekä lisää vastustuskykyä.

Barrier Repair: Vedetön, silkinsileä päivävoide, joka suojaa ja tasapainottaa ihoa C-vitamiinilla.

UltraCalming Mist: Rauhoittava kosteussuihke, joka lievittää välittömästi ärsytystä ja kireyden tunnetta.

Hyaluronic Ceramide Mist: Kasvosuihke, jonka hyaluronihappo ja keramidit vahvistavat ihon luontaisia lipidejä, sitovat kosteutta ja tasoittavat juonteita.


Tutustu valmiisiin ihonhoitosetteihimme. Skin Routine Sensitive Skin ja Skin Routine Dry Skin sopivat erinomaisesti silloin, kun haluat vahvistaa kuivaa ja/tai herkkää ihoa."

250ml 500ml
Dermalogica
39.90 €
Dermalogica
198.7 €
65.90 €
75g 13g
Dermalogica
17.90 €
46.90 €
60.90 €
177ml
Dermalogica
42.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet