Suosittu Clinique Moisture Surge kosteuttaa ihoa syvältä
21-03-2024
Mikä on kosteutetun ja tunnista toiseen sellaisena pysyvän ihon salaisuus? Kerrostettu kosteus. Opastamme sinut Cliniquen suositun Moisture Surge -sarjan saloihin.

Clinique tunnetaan mm. uniikeista 3-vaiheisista rutiineistaan ja hellävaraisista, allergiatestatuista tuotteistaan. Ikoninen, rakastettava Moisture Surge -suosikkisarja sopii kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle iholle. Opastamme sinut tuotesarjan saloihin.Vaihe 1: Kosteusvoide

Moisture Surge Hydrating Lotion -voide on vesipohjainen ja sisältää biofermentoitua aloeta ja HA Complex -yhdistettä, imeytyen nopeasti ja kosteuttaen syvältä. Levittämällä tätä heti puhdistuksen jälkeen varmistat myös parhaat olosuhteet sitä seuraaville seerumille ja voiteelle.


Vaihe 2: Seerumi

Seuraavaksi on Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate. Tämä kevyt geeliseerumi sisältää hyaluronihappoa ja aloe vera -vettä sisältävään pohjaan kapseloituja antioksidantteja, jotka tuovat ihoon paljon kosteutta.


Vaihe 3: Silmänympärysvoide

Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate Serum muistuttaa edellistä tuotetta, mutta on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Kosteutettu iho on ratkaiseva asia virheettömän peitevärin onnistumisessa, ja tämä kevyt geeli antaa intensiivistä kosteutta ilman rasvaista tunnetta.Vaihe 4: Kosteusvoide

Seuraavaksi Moisture Surge -sarjan sankareiden eli kosteusvoiteiden vuoro. Tässä ovat kolme vaihtoehtoa: Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Moisturizer sopii joka iholle ja imeytyy syvälle, missä se tukee ihon kykyä pysyä kosteutettuna jopa 100 tunnin ajan, eli jopa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Öljytön geelivoide sisältää mm. biofermentoitua aloeta ja hyaluronihappoa.

Klassikko Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator myös kosteuttaa pitkäkestoisesti ja sopii etenkin hyvin kuivalle iholle. Se sisältää myös suojakerrosta vahvistavia rasvahappoja ja rauhoittavaa cicaa. Lopuksi on vuorossa Moisture Surge SPF 25, joka antaa saman kosteutetun tuloksen, mutta suojakertoimella SPF 25.Vaihe 5: Kasvosuihke

Iho kuivuu monista syistä päivän mittaan: sääolosuhteet, epäpuhtaudet ja sinivalo, joitakin mainitaksemme. Kaikki Moisture Surge -sarjan tuotteet antavat pitkäkestoista suojaa näitä vastaan, mutta joskus tarvitaan lisäkosteutta, ja sitä tarjoaa Moisture Surge Face Spray. Tätä ihanaa suihketta voit käyttää milloin vain ihonhoitorutiinisi aikana tai silloin, kun iho tuntuu tarvitsevan sitä päivän mittaan.


Extra: Yönaamio

Onko sinulla täydellisen kosteuttava ihonhoitorutiini, mutta ihosi tuntuu silti välillä erityisen kuivalta? Niissä tilanteissa Moisture Surge Overnight Mask on suosikkimme. Tämä yönaamio palauttaa kosteustasapainon jo yhdessä yössä ja sopii hyvin käytettäväksi ennen juhlia tai tilanteita, joissa todella haluat meikin näyttävän täydelliseltä ja ihon olevan täyteläinen ja pehmeä.
Great Deal
Lahja
35.90 € Ov-hinta 45 € (-20%)
Great Deal
Lahja
Clinique
Tilapäisesti loppu
31.90 € Ov-hinta 41 € (-22%)
Great Deal
Lahja
34.90 € Ov-hinta 45 € (-22%)
Great Deal
Lahja
29.90 € Ov-hinta 49 € (-39%)
Great Deal
Lahja
20.90 € Ov-hinta 30 € (-30%)
Great Deal
Lahja
33 € Ov-hinta 40.90 € (-19%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet