Syksyn kuumin tuoksu-uutuus Molton Brownilta
Molton Brown juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan uuden, ikonisen tuoksukokoelman muodossa: Neon Amber. Koukuttavat itämaiset tuoksunuotit ovat ylistys perinteiselle meripihkan tuoksulle, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty parfyymien ajattomana avainainesosana. Kuten muutkin Molton Brown tuotteet, nämäkin uutuudet on valmistettu Englannissa ja ovat täysin cruelty-free.

Neon Amber sai inspiraationsa alan legendaarisimmasta tuoksusta: legendaarisen De Laire -tuoksutalon Amber 83 vuodelta 1889. Kun Molton Brownin tuoksuammattilaiset alkoivat suunnitella tätä tuoksua, heidän visionsa oli luoda tuoksu, jota he itse haluaisivat käyttää. Avainsanoina tuoksun kehityksessä toimivat rohkeus, intensiteetti ja intohimo, ja näiden konseptien pohjalta syntyi uusi ikoninen kokoelma. Neon Amber sopii sekä sinulle, joka olet utelias testaamaan jotakin uutta että sinulle, joka olet jo entuudestaan itämaisten tuoksujen ystävä.Valloittava vaniljan ja meripihkan tuoksu

Klassisen vaniljan tuoksun sijaan, näissä tuoksuissa suurta roolia näyttelevät tonkan sensuellit, täyteläiset ja moniulotteiset vivahteet. Neon Amber Eau de Toilette avautuu raikkaaseen mandariinin ja rósepippurin nuotteihin, joita vahvistaa setripuun intensiivinen aromi. Lisäksi tuoksussa on moderni kosketus kistuksen kukkaisuutetta ja raikasta Ambroxania, jotka luovat lämpimän aistikokemuksen. Sarjasta löytyy myös Neon Amber Bath & Shower Gel, joka sisältää Molton Brownin ikonista suihkugeeliä, nyt ihanalla mandariiniöljyn, tonka-absolutin ja ambroksiinin tuoksulla. Täydennä kokoelmaa Neon Amber Body Lotionilla, joka on kevyt ja ihanan tuoksuinen vartalovoide, joka imeytyy ihoon hetkessä ja jättää sen vastustamattoman pehmeäksi.
Lahja
Uutuus
Lahja
Uutuus
90.90 €
Lahja
Uutuus
30.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet