Tämä voide lyhentää viisivaiheista kauneusrutiiniasi
14-02-2024
Kyllästyttääkö sinuakin pitää kylppärin kaapissa viittä eri tuotetta, tai haaveiletko nopeasta, tehokkaasta kauneusrutiinista? Tässä kaikki tietämisen arvoinen Peter Thomas Rothin uudesta Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizerista.

Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer on vastaus ihonhoidon rukouksiisi. Sopii normaalista kuivalle iholle sisältäen viisi hoitovaihetta samassa. Runsas ja ylellinen koostumus tarjoaa kokonaisratkaisun yhdessä vaiheessa antaen iholle kiinteyttä, tasaisuutta, kosteutusta ja rauhoittavan vaikutuksen. Opastamme sinua viisi upeaa tapaa, joilla tämä voide voi muuttaa ihoasi.1. Vähentää juonteita ja ryppyjä

Uraauurtava Firma-CELL-5 Peptide Complex on avain ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja ihon kimmoisuuden parantamiseen. Tämä tehokas koostumus vähentää näkyviä hienoja juonteita ja ryppyjä parantaen samalla ihon kiinteyttä.

2. Kuorivat ominaisuudet

Voide sisältää myös beetahydroksihappoja (BHA:t), jotka tarjoavat ihoa uudistavan kemiallisen kuorinnan. BHA:t tunkeutuvat syvemmälle ihoon poistaen kuolleita ihosoluja ja puhdistaen huokosia, mikä saa muut tuotteet imeytymään paremmin.

3. Tasoittaa ihosävyä

Tehokkaalla yhdistelmällään C-vitamiinia sekä monista kuorinta-aineista löytyviä alfahydroksihappoja (AHA) eli maito- ja maleiinihappoja voide auttaa vaalentamaan tummia läiskiä ja vähentämään uusien epätasaisuuksien muodostumista. Säännöllisesti käytettynä voide vähentää pigmentaation näkyvyyttä jättäen ihon tasaisemmaksi ja kuulaammaksi.

4. Kosteuttavat ainesosat

Saat tietysti myös intensiivisen kosteusboostin hyaluronihapon, kollageenin, avokado- ja kookosöljyjen sekä keramidi NP:n uniikista yhdistelmästä. Nämä ravitsevat ainesosat tuovat iholle kimmoisan ja kosteutetun tunteen pitkäksi aikaa.5. Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa

Voidetta täydentävät ainesosat, kuten echinacea sekä vihreän ja valkoisen teen uutteet, rauhoittavat ihoa sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Rauhoittavat ainesosat auttavat tasapainottamaan ihoa ja palauttamaan sen parhaaseen kuntoonsa.

Miten levitän Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizeria?

Voit käyttää sitä päivittäin, päivä- ja yövoiteena. Levitä voidetta puhtaalle iholle – kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Voinko yhdistää voiteen muihin tuotteisiin?

Halutessasi entistä enemmän hehkua ja kosteutusta puhdista ensiksi kasvosi kevyesti kuorivalla Anti-Aging Cleansing Gel -puhdistusgeelillä, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Levitä sitten seerumi, kuten Water Drench Hyaluronic Glow Serum, ja viimeistele Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizerilla.
Great Deal
35.90 € Ov-hinta 45 € (-20%)
Great Deal
57.90 € Ov-hinta 75 € (-23%)
Great Deal
60.90 € Ov-hinta 82 € (-26%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet