Tämän tuoksun voit jakaa kumppanisi kanssa
30-01-2024
Tuoksu kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se menikään? Sukella Tom Fordin inspiroivaan tuoksumaailmaan – taianomaisesta kirsikkatarhasta harmoniseen huoneeseen lämpimine puuvivahteineen.

Perehdytäänpä hieman ikoniseen Tom Ford -luksusbrändiin ja sen ensiluokkaisiin unisex-tuoksuihin. Ebène Fumé, Lost Cherry, Oud Wood ja Rose Prick ovat muutamia useista Private Blend -kokoelman suosikeista, jotka takaavat aina harmonisen ja eksklusiivisen tuoksuelämyksen.


His + Hers = Theirs

Joka tuoksulle ominaista on selkeästi oma eleganssi ja uniikki tuoksuyhdistelmä. Löydä ikioma nimikkotuoksusi tai tuoksu käytettäväksi yhdessä kumppanisi kanssa – tuoksut sopivat sekä naisille että miehille.Ebène Fumé Eau de Parfum on todellinen innovaatio, jossa rohkeus kohtaa harmonian. Kekseliäässä koostumuksessa savuiset puulajit, tuoreet yrtit, hartsi ja nahka yhdistyvät kesän kauneimpiin kukkiin. Lopputuloksena on mystisyyden kutsuva tunnelma.

Tuoksuperhe: Puutuoksut

Alakategoria: Klassiset puutuoksut

Päävivahteet: Palo Santo -puu, eebenpuu, ruusu


Lost Cherry Eau de Parfum vie sinut läpi lumoavan puutarhan, jossa puut notkuvat täynnä kypsiä kirsikoita. Tuoksussa on kaksi houkuttelevaa puolta: leikkisä, karamellimainen alkutuoksu ja suloisen täyteläinen sydäntuoksu. Sydäntuoksut esiintyvät makean ja happaman sinfoniassa, kun taas hapankirsikkainen siirappi sekä ruusun ja jasmiinin kukkaistuoksut voimistavat elämystä. Virkistävässä pohjatuoksussa kohtaa eksoottisten ainesosien ja jalopuulajien odottamaton yhdistelmä.

Tuoksuperhe: Mausteiset tuoksut

Alakategoria: Lämpimät ja makeat gourmand-tuoksut

Päävivahteet: Musta kirsikka, tonkapapu, karvasmanteliOud Wood Eau de Parfumissa on uniikki esanssi agarpuusta (oud-puu), jota pidetään tuoksutalojen kruununjalokivenä. Tuoksu verhoaa sinut lumoavalla yhdistelmällään lämpimän mausteisia kardemumman vivahteita sekä vaniljan ja meripihkan lempeää makeutta. Pehmeä santelipuu tasapainottaa tuoksua täydellisesti ja luo harmonisen tunteen aisteille. Lopputuloksena on tuoksu, joka on sekä viekoitteleva että hienostunut.

Tuoksuperhe: Puutuoksut

Alakategoria: Klassiset puutuoksut

Päävivahteet: Harvinainen oud-puu, santelipuu, kiinalainen pippuri


Rose Prick Eau de Parfum kutsuu kukkaisaan tuoksuelämykseen. Tuoksua, joka on itse asiassa saanut inspiraationsa Tom Fordin omasta ruusutarhasta, voidaan kuvata suureksi ruusukimpuksi, jota tukevat täyteläiset puuvivahteet. Vastustamaton yhdistelmä välittää ylellisyyden, aistillisuuden ja eleganssin tuntua.

Tuoksuperhe: Kukkaistuoksut

Alakategoria: Lämpimät kukkaistuoksut

Päävivahteet: Toukokuun ruusu, bulgarialainen ruusu, sichuaninpippuri


Täällä voit tutustua Tom Fordin Private Blend -sarjan muihin valikoituihin helmiin.
30ml 50ml
TOM FORD
218 €
100 ml 50 ml
TOM FORD
250 €
30ml 50ml
30ml 50ml
TOM FORD
66 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet