Tässä hiusrutiini kiillottomille ja kuiville hiuksille
02-05-2024
Ovatko hiuksesi kiillottomat ja kuivat? Shu Uemuran Essence Absolue -hiustenhoitosarja sopii sinulle erinomaisesti. Tuotesarja sisältää huolellisesti valitut ainesosat, jotka antavat hiuksille vahvuutta ja säteilevää kiiltoa jo ensimmäisestä käytöstä alkaen.

Shu Uemura on eksklusiivinen japanilainen brändi. Shu Uemura on kehittänyt uniikilla yhdistelmällä perinteisiä japanilaisia kauneusrituaaleja ja kehittynyttä teknologiaa hiustenhoitosarjan, joka sekä antaa välittömän kiillon että syvähoitaa hiuksia. Tässä kaikki olennainen tuotteista.Essence Absolue -sarjan viidestä tuotteesta jokainen sisältää erittäin voimakasta punaista kameliansiemenöljyä, joka ravitsee, suojaa ja vahvistaa kuivia hiuksia. Sarja koostuu pehmentävästä seerumista, öljyistä ja voiteista, jotka sekä tekevät hiuksista kiiltävät ja terveet että hiuspohjasta ja ihosta hyvinvoivan.

Katsotaanpa ensiksi sarjan tähtituotetta, joka on Essence Absolue Nourishing Protective Hair Oil. Tätä ylellistä hiusöljyä täydentävät intensiivisesti hoitavat ainesosat, jotka sekä vahvistavat hiuksia että suojaavat niitä kulumiselta. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti hiuksiin niitä latistamatta, tehden hiuksista silkinsileät ja kiiltävät. Hiusöljy kosteuttaa välittömästi ja tekee hiuksista helposti kammattavat.Usein keskitytään pelkkään hiustenhoitoon, mutta vähintään yhtä tärkeää on huolehtia hiuspohjasta. Shu Uemura on kehittänyt tätä varten toimivilla ainesosilla täytetyn Essence Absolue Nourishing Soothing Scalp Oil Concentrate -tiivisteen, joka levitetään ja hierotaan hiuspohjaan parhaan vaikutuksen saamiseksi. Se ehkäisee kuivuutta ja kutinaa sekä edistää päänahan hyvää tasapainoa.

Jos etsit sekä hiuksille että iholle käytettävää tuotetta, tutustu Essence Absolue Nourishing Universal Hair And Skin Balmiin. Tämä monipuolinen voide antaa hiuksille välitöntä kiiltoa ja pehmeyttä sekä kuivalle iholle pitkäkestoisen kosteutuksen.Sarja sopii kaikille hiustyypeille ja -tarpeisiin, mutta erityisen hyvin kuiville hiuksille. Jos hiuksesi ovat erityisen kuivat tai vaurioituneet, Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil In Cream sopii sinulle. Leave-in-voiteen kevyt koostumus hoitaa ja ehkäisee hiusten kuivuutta antaen kosteusboostin ja syväkorjaten hiuksia ilman rasvaisuuden tuntua.

Maksimaalisen kiillon ja vahvuuden saamiseksi hiuksiin Shu Uemera kehitti hoitotuotteen, jolla voit huolehtia hiuksistasi myös yön aikana. Essence Absolue Nourishing Overnight Hair Serum on yöseerumi, joka korjaa hiuksia ja antaa niille intensiivistä hoitoa nukkuessasi. Seerumin ansiosta voit herätä jokaiseen päivään kauniilla, terveillä ja muotoiluvalmiilla hiuksilla.

Haluatko tutustua lähemmin Shu Uemuraan ja sen tuotteisiin? Löydät koko valikoiman täältä.
Great Deal
Lahja
150 ml 50 ml
33.60 € Ov-hinta 47 € (-29%)
Great Deal
Lahja
46.80 € Ov-hinta 67 € (-30%)
Great Deal
Lahja
Great Deal
Lahja
47.90 € Ov-hinta 54 € (-11%)
Great Deal
Lahja
62.10 € Ov-hinta 90 € (-31%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet