Tästä syystä ihonhoitorutiini kaipaa peptidejä
14-03-2024
Tutustu Biotherm Blue Peptides Uplift -sarjaan ja salaisuuteen kiinteämmän ja hehkuvamman ihon takana. Opastamme sinut suosikkien ja niiden ominaisuuksien pariin.

Innovatiivinen sarja yhdistää nimikkoainesosia, kuten Life Planktonia, kollageenipeptidijakeisiin tehoten näkyviin ikääntymisen merkkeihin ja edistääen ihon uusiutumista. Peptidit ovat pieniä mutta tehokkaita proteiineja, joilla on merkittävä rooli ihon nuorekkaan hehkun ja joustavuuden säilyttämisessä. Peptidit stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa tunkeutumalla syvälle ihoon, mikä muun muassa auttaa vähentämään ryppyjä ja lisäämään ihon kiinteyttä.Blue Peptides Uplift Cream
Koe kiinteämmän, hehkuvamman ihon ylellisyys Blue Peptides Uplift Creamilla. Kosteuttava ja kiinteyttävä päivävoide – täydellinen kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käytä päivittäin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen kosteuttamaan sekä lisäämään ihon kiinteyttä ja hehkua.

Blue Peptides Uplift Cream SPF30
Tavallisen Blue Peptides Uplift Creamin tavoin myös tämä voide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF30. Tämän ansiosta se sopii päivittäiseen käyttöön, erityisesti, jos oleskelet paljon ulkona tai haluat suojata ihoasi UV-säteiltä.Blue Peptides Uplift Rich Cream
Tämä voide on täyteläisempi ja tehokkaampi versio Blue Peptides Uplift Creamista, ja täydellinen kuivalle, lisäkosteutta kaipaavalle iholle. Käytä sitä yövoiteena hoitamaan ja ravitsemaan yön aikana.

Blue Peptides Uplift Night Cream
Tämä erityisesti koostettu yövoide työskentelee yön aikana palauttaakseen ja parantaakseen ihon jooustavuutta ja kiinteyttä peptidien sekä Atlantin rannikolta kerättävän punalevän avulla. Levitä puhdistetulle iholle seerumin jälkeen, ennen nukkumaanmenoa.Etsitkö jotain muuta? Katso kaikki Biothermin tuotteet täältä.
Great Deal
75 € Ov-hinta 90 € (-17%)
Great Deal
66.90 € Ov-hinta 84 € (-20%)
Great Deal
75 € Ov-hinta 90 € (-17%)
Great Deal
67.50 € Ov-hinta 84 € (-20%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet