Nimikkotuoksusi Giorgio Armanilta
06-05-2024

Etsitkö uutta tuoksua? Giorgio Armanilta löydät tuoksuja romanttisista kukkaistuoksuista ja puutuoksuista aina raikkaisiin ja mausteisiin tuoksuihin. Opastamme sinut suosikkeihin löytääksesi sopivimman.

Giorgio Armanin
muotitalo tunnetaan minimalistisista leikkauksistaan ja yksityiskohtaisista piirteistään – estetiikka toistuu brändin tuoksuissa. Vuosien varrella brändi on lanseerannut useita ikonisia, uniikin charmin omaavia tuoksuja. Romanttisista kukkaistuoksuista ja puutuoksuista raikkaisiin ja mausteisiin tuoksuihin – jokaiseen makuun. Jatka lukemista löytääksesi suosikkisi.

Kukkaistuoksut

Sì Eau de Parfum: Alkuperäisversio "Sì"-tuoksusta, jossa on kukkainen sydäntuoksu freesiasta ja pohjatuoksuna puu ja vanilja. Chic – mahtava, intensiivinen ja pehmeä yhdellä kertaa.

Sì Passione Eau de Parfum: Voimakkaampi ja sensuellimpi tulkinta Sì-tuoksusta vahvan kukkaisilla nuoteilla. Tuoksussa yhdistyvät vanilja ja ruusu, heliotrooppi ja jasmiini.

Si Passione Eclat De Parfum: Hedelmäisen kukkainen versio vahvoilla mustaviinimarjan vivahteilla, ruusulla sekä valkoisella myskillä huokuu itsevarmuutta ja naisellisuutta.

Ocean Di Gioia Eau de Parfum: Naisellinen versio Acqua di Gio:sta, joka juhlistaa merta vesijasmiinin, kielon ja vesinuottien yhdistelmällä.

My Way Eau de Parfum: Alkuperäinen versio My Way -mallistosta on klassinen kukkaistuoksu, joka sisältää appelsiininkukkaa, tuberosaa, jasmiinia, seetripuuta ja valkoista myskiä.

My Way Intense Eau de Parfum: Alkuperäistä intensiivisempi versio, jonka lämpimät kukkaisnuotit kohtaavat addiktoivia puunuotteja ja vaniljaa.

My Way Parfum: Puuterinen kukkaistuoksu, jonka intensiteetti kestää pitkään. Intensiivinen ja puinen kimppu yhdistyy tuberosaan ja iirikseen.

Code Femme Eau de Parfum: Lämmin kukkaistuoksu, joka viettelee aistejasi pehmeällä appelsiininkukalla, raikkaalla inkiväärillä, sensuellilla hunajalla ja santelipuulla.

Raikkaat tuoksut

Acqua di Gioia Eau de Parfum: Alkuperäinen Acqua di Gioia: raikas minttu ja sitruuna. Sydäntuoksuna jasmiini, ja lopussa tuoksuu lämmin seetripuu.

Acqua di Giò Eau de Toilette: Ikonista maskuliinisuutta vesimäisellä, aromaattisella luonteella. Bergamotti, neroli ja vihreä mandariini kohtaavat rosmariinin, persimonin ja lämpimän patsulin.

Mausteiset tuoksut

Stronger With You Eau de Parfum: Maskuliininen mausteinen tuoksu, jossa on kardemummaa, roseepippuria ja orvokkia. Aromaattisessa sydäntuoksussa on salviaa, ja pohjalla vaniljaa, seetripuuta ja kastanjaa.

Acqua di Giò Parfum: Klassisen Acqua di Giòn merinuotit vahvistuvat mystisen savuisista vivahteista. Kurjenpolvi, rosmariini ja salvia kohtaavat puun ja patsulin.

Puutuoksut

Acqua di Giò Profondo: Pohjautuu alkuperäiseen, mutta huokuu syvemmin merellisen maailman intensiteettiä. Raikkaat, suolaisen vesimäiset nuotit ja sitrus kohtaavat lämpimiä puunuotteja ja myskin.

Code Parfum: Alkuperäisestä Code-tuoksusta vahvistettu herkkä tuoksu. Puinen, aromaattinen ja sensuelli identiteetti on tallella, mutta vaikutelma on voimakkaampi.

Täyttöpakkaus

Win-win ympäristölle ja lompakollesi. Täyttöpakkausten osalta Armani on ehdottomasti kärkikaartia. Suosikkisi loppuessa voit uuden tuoksun ostamisen sijaan ostaa ns. refill- eli täyttöpakkauksen. Miksi tämä kannattaa? Sen lisäksi, että se on ystävällisempää lompakolle, on se sitä myös ympäristölle.

Tutustu koko Giorgio Armanin valikoimaan täällä.

Great Deal
30ml 50ml
48.80 € Ov-hinta 69 € (-29%)
Great Deal
50ml 75ml
72.10 € Ov-hinta 107 € (-33%)
Great Deal
50ml
Armani
Tilapäisesti loppu
76.70 € Ov-hinta 97 € (-21%)
Great Deal
30 ml 90 ml
70.10 € Ov-hinta 98 € (-28%)
Great Deal
30 ml 50 ml
Armani
60 € Ov-hinta 89 € (-33%)
Great Deal
30 ml 50 ml
73.80 € Ov-hinta 89 € (-17%)
Great Deal
125 ml Refill 150 ml
75.60 € Ov-hinta 110 € (-31%)
Great Deal
100ml 50ml
Armani
59.80 € Ov-hinta 89 € (-33%)
Great Deal
50 ml 100 ml
81.20 € Ov-hinta 98 € (-17%)
Great Deal
100 ml 50 ml
84.80 € Ov-hinta 102 € (-17%)
Great Deal
50 ml 30 ml
Armani
77.50 € Ov-hinta 107 € (-28%)
Great Deal
30ml
66.40 € Ov-hinta 89 € (-25%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet