Saa täydellisen ruusuiset posket ja huulet
16-09-2022
Anna meidän esitellä The RoseGlow Collection – Laura Mercierin viimeisin mallisto, jonka keskiössä on hehkuva ruusunpuna. Tuotemerkin takana olevan kuuluisan meikkitaiteilijan, Laura Mercierin mukaan ruusuiset sävyt sopivat täydellisesti kaikille ihon sävyille luomaan raikkaan, korostetun ja eloisan vaikutelman. Katsotaanpa uutuuksia tarkemmin.Roseglow Highlighting Powder on neutraali vaaleanpunaisen sävyinen korostuspuuteri, joka sulautuu omaan ihonsävyysi. Se mukautuu täydellisesti ja täydentää ihosi kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Pienistä, hienoista ja puoliläpinäkyvistä helmistä koostuva puuteri sulautuu ihoon luoden valoa heijastavan pinnan ja hienovaraisen, luonnollisen hehkun.
RoseGlow Blush Colour Infusion -poskipunaa on saatavilla kolmessa sävyssä: All That Sparkles, Peach Shimmer ja Very Berry. Täydennettävä ja silkkisen hohtava poskipuna sulautuu ihoon luoden hohtavan, ruusuisen värin. Nämä punat sisältävät myös ainutlaatuista RoseGlow Pearl Blendiä, luoden hohtavat, päivettyneen ruusuiset posket ihonsävystä riippumatta.
Roseglow Sheer Lipstick viimeistelee täydellisen hehkuvan ilmeen. Pitkäkestoinen ja syväkosteuttava koostumus antaa hienovaraisen värin, jota voi helposti täydentää ja joka antaa huulille kauniin kiillon. Kolme sävyä, Berry Kiss, Crystal Rose ja Shimmer Kiss, imartelevat pigmenttisekoituksen ansiosta kaikkia sävyjä, saadaksesi neutraalit mutta hehkuvat huulet.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet