Testasimme 111Skiniä 30 päivää – tässä ovat tulokset
17-08-2023

111Skin on uraauurtava tuotemerkki kehittyneen ihonhoidon eturintamassa. Tuotemerkki yhdistää lääketieteellisen asiantuntemuksen ja ylelliset koostumukset luodakseen todella toimivia tuotteita. Tuotemerkin menestyksen ytimessä piilee heidän tähtiainesosansa, NAC Y². Testasimme tätä ainesosaa 30 päivän ajan, ja tässä on arviomme.

NAC Y² on uraauurtava aine, joka hyödyntää N-asetyylikysteiinin (NAC) tehoa – poikkeuksellisista, ihoa suojaavista ominaisuuksistaan tunnettua antioksidanttia. NAC Y² toimii suojana, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja edistää ihon luonnollista suojajärjestelmää, ja samalla kollageenin tuotanto auttaa saamaan aikaan kiinteämmän ja nuorekkaamman ihon.Malin, Bangerheadin Social Commerce Lead, testasi kahta 111Skinin tuotetta:

Testasin tähtituotteita Y Repair Serum NAC Y2 ja Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y2 kuukauden ajan osana iltarutiiniani. Voin paljastaa jo nyt, että olen löytänyt kaksi uutta suosikkituotetta, jotka tulevat saamaan paikan kylpyhuoneeni kaapissa syksyn ja talven varalle.

Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin, että iho tuntui hehkuvalta, täyteläiseltä ja ""pumpatulta"", minkä epäilen johtuneen voiteen kosteuttavasta hyaluronihaposta. Kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen huomasin merkittäviä parannuksia niissä ihon kohdissa, jotka ärsyvät herkästi: seerumi tuntuu todella rauhoittavalta. Neljän viikon jälkeen iho tuntuu täysin tasapainoiselta eikä punoita.

Seerumin geelimäinen koostumus ohenee käytön aikana. Voiteen koostumus on melko paksu, mutta ei kuitenkaan aiheuta näppyjä tai tukkeumia ihoon, kuten jotkut rasvaisista voiteista voivat aiheuttaa sekaiholleni. Molemmat tuotteet imeytyvät nopeasti ihoon ja pehmentävät ihoa ihanasti. Minulla on sekaiho, joten nämä tuotteet tulevat päivittäiseen käyttöön erityisesti talven aikana, kun taas lämpimämpinä kuukausina tulen käyttämään niitä ensisijaisesti kuurina tai joka toisena iltana pitääkseni ihoni rauhallisena ja tyytyväisenä.

Eikö näitä teekin mieli testata? Tutustu muihin 111Skin-tuotteisiin täällä.

Lahja
111Skin
Tilapäisesti loppu
155 €
Lahja

Artikkelissa esiintyneet tuotteet