Testiryhmän tulokset kolmen viikon käytön jälkeen – tehokas Roots by Bangerhead
22-12-2023
Raikkaiden, hyvinvoivien hiusten juuret ovat hiuspohjassa, ja siinä missä useimmilla on huolellinen rutiini suortuville, hiuspohja unohtuu valitettavan usein kokonaan. Muistuttaaksemme hiuspohjan hoidon tärkeydestä lanseerasimme Roots by Bangerhead -sarjan, joka on huolella suunniteltu tuotelinja hiuspohjan ongelmien hoitamiseen.

Taatakseen, että tuotteet todella antavat merkittäviä tuloksia, tiimimme ammattilaiset ovat olleet mukana tuotantoprosessissa ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Ihoterapeuttimme Lisa ja kampaajamme Sandra dokumentoivat 3 ensimmäistä viikkoa tuotteita käyttäessään, ja tulokset puhuvat puolestaan.



Lisa – Ihoterapeutti

Hiuspohjan tyyppi:
Herkkä, helposti rasvoittuva hiuspohja.

Tuotteet:
Hydrating & Strengthening Scalp Exfoliator – poistaa tuotejäämiä ja kuolleet ihosolut.
Hydrating & Strengthening Scalp Mask säätelemään talin tuotantoa sekä lievittämään kuivuutta ja kutinaa.

Lisan kommentit:
Jo ensimmäisellä käyttökerralla yllätyin positiivisesti kuorinta-aineen tehosta. Nestemäinen koostumus oli helppo levittää koko hiuspohjaan. Tehostaakseni hieroin sen hiuspohjaan oman Get Growing Stimulating Scalp Massagerimme avulla ja annoin vaikuttaa 5 minuuttia.

Myös naamiota oli helppo käyttää: se levittyi tasaisesti hiuspohjaan, ja joka toisella pesukerralla levitin sitä myös suortuviin. Lopputuloksena olivat kosteutetut, pehmeät ja helposti muotoiltavat hiukset.

Hiuspohjani tuntui rauhallisemmalta ja vähemmän kuivalta jo yhden käytön jälkeen. Kolmannella käyttökerralla hiuspohjani oli palautunut täysin aiemmasta kutinasta ja kireästä, kuivasta tunteesta.



Sandra – Kampaaja

Hiuspohjan tyyppi:
Hyvin kuiva ja herkkä hiuspohja, jossa on taipumusta ekseemaa muistuttaviin alueisiin.

Tuotteet:
Hydrating & Strengthening Scalp Exfoliator hoitamaan ärsytystä ja kutinaa.
Hydrating & Strengthening Scalp Serum kosteuttamaan ja ravitsemaan.

Sandran kommentit:
Haluan pitää pesurutiinini niin lyhyenä ja tehokkaana kuin mahdollista, joten kuorintatuotteen levitys kuiviin hiuksiin ennen pesua sopii minulle täydellisesti. Tuotteen vaikutettua 5–10 minuuttia huuhtelen sen pois ja levitän shampoon, joka lisäksi vaahtoaa enemmän kuorintatuotteen syväpuhdistavan tehon ansiosta.

Suihkun jälkeen pyyhekuivaan hiukset ja hieron seerumin päänahan erityisen kuiviin ja ärtyneisiin osiin. Iho tuntuu välittömästi rauhallisemmalta ja pehmeämmältä, ja kolmen viikon jälkeen huomaan selvän muutoksen: vähemmän hilsettä, paljon vähemmän kutinaa, ja hiuspohjani tuntuu pehmeämmältä ja vähemmän kireältä.

Arvostan erityisesti sitä, miten saumattomasti nämä tuotteet sopivat hiustenhoitorutiiniini, ja voin helposti hoitaa hiuspohjaani sen ansaitsemalla tavalla ilman, että se vie turhaa aikaa. Hellävaraisen kuorinnan ja kosteuttavien ainesosien yhdistelmä on tehnyt ihmeitä hiuspohjaongelmilleni, ja lisäksi suortuvat tuntuvat vähemmän haurailta nyt, kun päänahan tasapaino on parantunut.



Olet varmaankin utelias kokeilemaan? Kosteuttava ja rauhoittava trio täydentää erinomaisesti tavallista hiustenhoitorutiiniasi. Roots-sarjan Strong & Calm -tuotteet on suunniteltu erityisesti niille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt hiuspohja, ja voit helposti räätälöidä rutiinisi valitsemiesi tuotteiden mukaan. Kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia, ne eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja ja silikonia ja on valmistettu Ruotsissa.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)

-30%
12.60 € Normaalihinta 18 € (-30%)
-30%
14 € Normaalihinta 20 € (-30%)
-30%
15.40 € Normaalihinta 22 € (-30%)
-30%
5.60 € Normaalihinta 8 € (-30%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet