The Secret Garden – Tuoksujen jälkiruokapöytä
07-05-2024
Lumoavista tuoksuistaan maailmankuulu Amouage on perustamisvuodestaan 1983 lähtien luonut eksklusiivisia ja hienostuneita tuoksuja. Nyt brändi toivottaa tervetulleeksi The Secret Garden -kokoelmansa uusimman mestariteoksen – Love Delight.

Tuoksuperhe koostuu viettelevistä aromeista ja gourmand-tuoksujen makeudesta. Leivonnaispöytää huokuvin vaniljan, karamellin, hedelmien ja suklaan vivahtein. Tuoksut voivat olla sekä viettelevän makeita että hienovaraisen mausteisia tarjoten ainutlaatuisen, unohtumattoman tuoksuelämyksen.Love Delight on täydellinen tuoksu kesään. Pohjatuoksuina vaniljan, kaakaon ja rommin pehmeät aromit. Alkutuoksuina kauteen kuuluvat kirpeän mandariinin sekä jasmiinin ja ruusun kukkaisat vivahteet. Yhdessä ne luovat syvän ja sensuellin kokonaisuuden, joka jättää iholle mieleenpainuvan tuoksun.

The Secret Garden -kokoelmasta löydät useita rakastettavia tuoksuja. Lilac Love Eau De Parfum Spray on tuoksu, joka vangitsee itämaisen kukkakimpun tuoksun mustaherukan, patsulin, magnolian ja vaniljan vivahteilla.


 
Kukkaistuoksujen ystävälle itsestään selvä valinta on Amouagen Blossom Love Woman, jossa suloinen vanilja kohtaa kirsikankukan ja ruusut.

Vaniljan pehmeän tuoksun ja kahvikasvi gardenian lämmön yhdistelmällään myös Love Tuberose Woman ansaitsee paikkansa kesätuoksujen joukossa.
Tutustu koko Amouagen valikoimaan ja lue lisää Love Delight -uutuustuoksusta täältä.
Uutuus
370 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet