Torju ihon ennenaikainen vanhentuminen auringossa

Tästä on toki puhuttu jo paljon, mutta kerrottakoon se vielä kerran: jopa 80 prosenttia ihon ennenaikaisesta vanhentumisesta johtuu altistumisesta vahingollisille UVA/UVB-säteille. Auringolta suojaamisessa ei voi olla liian varovainen, ja onneksi aurinkosuojia löytyykin jokaiseen tarpeeseen. Onneksi olemme myös päässeet kauas ajasta, jolloin tehokas aurinkosuoja tarkoitti paksua kerrosta sinkkivoidetta nenänpäässä. Listasimme ehdottomat suosikkimme, jotka sisältävät sekä tehokkaan aurinkosuojan että tuntuvat kevyeltä iholla.

Dermaceutic Derma Defense

Todellinen all-in-one -sankari. Tämä DD-voide on päivävoide, joka tasoittaa ihonsävyä, kosteuttaa ja suojaa samanaikaisesti. Antaa iholle tasaisen sävyn ja kauniin hehkun samalla, kun se suojaa ihoa SPF 50-suojakeroimella. Saatavana kahdessa sävyssä, sopii fotoyypeille 1-4.

Dermaceutic Sun Ceutic Tinted

Sun Ceutic Tinted tekee ihosta pehmeän ja aurinkosuoja ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Tehokas 50+ -aurinkosuoja sisältää myös mineraaleja ja fysikaalisia suodattimia, se suojaa UVA/UVB-säteiltä ja luonnolliset mineraalipigmentit antavat iholle kauniin hehkun. Sun Ceutic Tinted sisältää myös tehokkaan kantasolustimulaattorin sekä korjaavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja aloe veraa.

Shop the article

Dermaceutic Sun Ceutic SPF50+ Tinted (50ml) Y
Dermaceutic Derma Defense SPF50 (40ml)
Light Tint Medium Tint
Y

Share