Trendien jäljillä: Opastus MACin suosikkiposkipuniin
16-02-2024
Jokainen tietää, ettei meikki ole täydellinen ilman täydellistä poskipunaa – suositpa puuterivaaleanpunaista tai uusinta trendisävyä, lämmintä persikkaa. Tässä perehdymme muutamaan MAC Cosmeticsin ikonisimmista suosikeista.

Poskipuna on ollut pitkän aikaa trendikartalla ja on selvästi tullut jäädäkseen. Uutta tälle kaudelle? Persikan ja aprikoosin lämpimät sävyt ovat väripaletin keskiössä. Käytä silmäluomiin rohkeasti samaa sävyä yhtenäisen lookin saamiseksi.

Neuvomme sinulle 7 eri poskipunaa: voidemaisesta hehkusta päivettyneeseen ihoon.

Mineralize Blush: Täydennettävä mineraaliposkipuna

MAC Cosmetics Mineralize Blushin uniikki mineraaliyhdistelmä tarjoaa täydennettävän, valoa heijastavan viimeistelyn antaen luonnollisen hehkun.
Sen kevyt koostumus levittyy ja sekoittuu helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen niin aloittelijoille kuin kauneusalan ammattilaisille. Valitse sävysi pehmeän vaaleanpunaisesta lämpimään koralliin saadaksesi hienovaraisen, poskipäitä korostavan lookin.

Vinkki: Levitä tuotetta vähitellen saadaksesi toivomasi voimakkuuden. Käytä pehmeää poskipunasivellintä saadaksesi luonnollisen tuloksen.Glow Play Blush: Voidemainen poskipuna hehkulla

Glow Play Blushin leikkisä ja voidemainen koostumus antaa poskillesi fantastisen hehkun. Se on täydennettävä ja helposti sekoittuva, mikä mahdollistaa erilaiset lookit aina hienovaraisista intensiivisiin. Levitätpä tuotteen sormenpäillä tai beauty blenderillä, valinnastasi riippumatta saat pehmeän ja silkinsileän viimeistelyn.

Täydellinen keväistä hehkua rakastavalle. Glow Play Blushia on eri sävyissä, pehmeistä pastelleista rohkeampiin sävyihin.

Vinkki: Levitä taputtelevalla liikkeellä voidaksesi täydentää voimakkuutta. Voit myös käyttää vaaleampaa sävyä korostamaan poskipäiden kärkiä.Powder Blush: Puuteriposkipuna virheettömällä viimeistelyllä

MAC Cosmeticsin klassikko Powder Blush on meikkauksen ystävien suosikki ympäri maailman. Silkinsileä rakenne antaa tasaisen ja virheettömän viimeistelyn.

Sinulle, joka etsit helposti levitettävää puuteriposkipunaa pehmeällä, täydennettävällä peittävyydellä. Täältä löydät kaiken neutraaleista sävyistä intensiivisiin marjasävyihin.

Vinkki: Käytä poskipunasivellintä saadaksesi parhaan tuloksen. Levitä tuotetta poskien täyteläisimpiin osiin saadaksesi kohottavan vaikutelman.Extra Dimensional Blush: Hohtava hehku

Luo säkenöivä look MACin Extra Dimensional Blushilla, jonka pehmeä ja hohtava lopputulos heijastaa valoa luoden säteilevän vaikutelman. Tutustu sävyihin pehmeistä pastelleista ja luumusta trendikkääseen koralliin.

Täydellinen sinulle, joka etsit erityistä – niin arkeen kuin juhlaan.

Vinkki: Levitä pehmeällä poskipunasiveltimellä ja pyyhkäise varovasti poskille saadaksesi luonnollisen ja tasaisen levityksen.


Sheertone Blush: Luonnollinen viimeistely

Sheertone Blush silkinsileällä puuterikoostumuksella antaa helposti täydennettävän peittävyyden ja luonnollisen viimeistelyn. Suositpa hienovaraisia sävyjä, persikkaa tai rohkeaa vaaleanpunaista, löydät itsellesi sopivan.

Virheettömällä viimeistelyllään se on täydellinen arkimeikkiin, mutta helppo täydentää myös intensiivisempään lookiin.

Vinkki: Kokeile muitakin sävyjä, kuten lämmintä persikkaa, jonka avulla söpö look muuttuu sensuelliksi.


Sheertone Shimmer Blush: Hehkuva viimeistely täydennettävällä peittävyydellä

Pidätkö Sheertone Blushista, mutta haluat jotakin juhlavampaa? Löydä Sheertone Shimmer Blush. Tämä versio antaa hohtavan viimeistelyn täydennettävällä peittävyydellä.

Täydellinen sinulle, joka haluat hehkuvan viimeistelyn.

Vinkki: Käytä hohtavaa poskipunaasi hienovaraiseen korostukseen luonnollisen hehkun saamiseksi.


Skinfinish Sunstruck Matte Bronzer: Päivettynyt iho ympäri vuoden

Sunstruck Matte Bronzeria ei sovi unohtaa, vaikkei se olekaan poskipuna – ehdoton, jos unelmoit rusketuksesta vuoden ympäri. Aurinkopuuteri antaa mattaviimeistelyn sulautuen ihoon kauniisti. Sopii kaikille ihosävyille. Luonnollisen päivettynyt tulos ilman hohdetta ja kimallusta.

Täydellinen, jos haluat muotoilla kasvojasi tai viimeistellä ne lämpimällä sävyllä. Määrittele sillä poskipäät, otsa ja leukalinja, ja viimeistele suosikkiposkipunallasi.

Vinkki: Levitä aurinkopuuteria alueille, joita aurinko luonnollisesti ruskettaa, saadaksesi luonnollisen päivettyneen tuloksen.
Great Deal
Lahja
25.90 € Ov-hinta 32 € (-19%)
Great Deal
Lahja
28.40 € Ov-hinta 37 € (-23%)
Great Deal
Lahja
26 € Ov-hinta 32 € (-19%)
Lahja
34.90 € Ov-hinta 36 €
Great Deal
Lahja
36.80 € Ov-hinta 45 € (-18%)
Great Deal
Lahja
26 € Ov-hinta 32 € (-19%)
Great Deal
Lahja
28.20 € Ov-hinta 37 € (-24%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet