Tulevaisuuden ihonhoito on täällä – kestävää nuorekkuutta
25-05-2023
Ihonhoitotutkimus edistyy jatkuvasti parempiin tuloksiin. Nyt tulee sarja tuotteita, jotka nuorentavat ihoa syvältä kestävin tuloksin. 11 vuotta sitten saimme kokea 111SKIN:in itse kehittämän NAC Y2 -yhdisteen, joka vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Nyt koostumusta on päivitetty entistä vahvemmaksi neljää kertaa korjaavammalla vaikutuksella.

111SKIN lanseeraa nuorentavan kolmikon tuotteita, jotka todella saavat ihosi hehkumaan. Sisään kapseloitu NAC Y2, antioksidantit, C-vitamiini sekä tiivistetympi muoto kiinteyttävästä eskiinistä muodostavat uudenlaisen koostumuksen. Ainesosat pääsevät nyt syvemmälle ihoon ja lisäävät elastisuutta, palauttavat ja pysäyttävät ikääntymisen.
Korjaava rutiini 3 vaiheella


1. Plastiikkakirurgian inspiroima Eye Lift Gel NAC Y2 tuo silmien alueelle näkyvää kohotusta. Nimikkoainesosan NAC Y2:n lisäksi geelin Argireline, ""botox pullossa"", auttaa vähentämään ryppyjä aiheuttavaa silmälihasten aktiivisuutta. Kofeiini edistää verenkiertoa ja estää turvotusta, kun taas Silverskin-uute vahvistaa ja pehmentää.

2. Repair Serum NAC Y2 on tehokas seerumi, joka luo samettisen tunteen. Vahvaa seerumia on tehostettu ainesosilla, jotka luovat täyteläisemmän, sileämmän ja hehkuvamman ihon NAC Y2 -yhdisteen avulla. Rauhoittavat ainesosat, kuten kehäkukka ja rohtosammakonputki, vähentävät ihon punoitusta ja herkkyyttä. Vaaleanpunainen cistus creticus sisältää tulehdusta lievittäviä ja ihoa tasoittavia ominaisuuksia.

3. Day Cream NAC Y2 on tarkasti kehitetty suojaamaan ihon suojakerrosta. Tuloksena on vahvempi, täyteläisempi ja rauhallisempi iho. Nuorentavan NAC Y2 -yhdisteen teho maksimoituu runsaasti antioksidantteja sisältävän aktiivisen hiivauuteainesosan avulla, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Hyaluronihapon eri kokoiset molekyylit saavuttavat ihon eri kerrokset ja luovat välitöntä ja kestävää kosteutusta.

Oletko utelias kuulemaan lisää 111SKIN:istä? Klikkaa tästä.
Lahja
155 €
Lahja
Lahja
111Skin
Tilapäisesti loppu
210 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet