Tunnetko jo nämä kuumat Insta-trendit?

Ei ole mikään salaisuus, että sosiaaliset mediat, Instagram ja Youtube-etunokassa, ovat tämän päivän trendinluojia. Viime vuonna yksikään itseään kunnioittava beutygeek ei missannut hennon violetteja hiuksia, ombré-kulmia ja chrome-kynsiä, mutta mitkä sitten ovat tämän vuoden kuumimpiä Insta-trendejä? Me tiedämme!

Soap brows

Kulmien muotoilu saippualla ei ehkä kuulosta miltään muulta kuin äärimmäiseltä paniikkiratkaisulta, mutta hear us out! Saippuatekniikka on ollut Hollywoodin hyvin varjeltu salaisuus jo vuosikymmenten ajan, ja kokeiltuasi tiedät miksi. Aloita muotoilu kostuttamalla puhdas pyöreä kulma- tai ripsiharja ja hankaa sitä saippuapalaa vasten, kunnes saippua saa vahamaisen koostumuksen ja tarttuu harjaan. Koostumuksen tulee olla enemmänkin tahmea kuin vaahtoava! Harjaa sitten kulmat läpi saippualla. Saippua erottelee kulmakarva ja saa kulmasi näyttämään tuuhemmilta. Kun saippua on kuivunut voit viimeistellä kulmat vielä kulmageelin ja siveltimen avulla. Esimerkiksi NYXin Pro Dual Brow Brush -siveltimen harjapää sopii hommaan täydellisesti ja lisäväriä saippuoiduille kulmillesi annat esimerkiksi NYXin Tame & Frame Tinted Brow Pomade -kulmavärillä!

Baking

Baking-tekniikan antama käänteinen panda-look ei ehkä tunnu tavoittelemisen arvoiselta, mutta bakingissa onkin kyse huolellisesta häivytysprosessista, joka jättää ihollesi superupean airbrush-lopputuloksen. Kyseessä on siis tosi elämän #beautyfilter.

Aloita baking levittämällä peittävän lopputuloksen antavaa peitevoidetta, esimerkiksi Estée Lauderin Double Wear Stay-In-Place Concealeria silmien alle. Levitä voide kolmionmuotoisellle alueelle silmien alle, ja levitä se kohti nenänpieliä ja ohimoita. Kiinnitä sitten peitevoide läpinäkyvän irtopuuterin avulla. Käytä levittämiseen vippaa tai BeautyBlenderiä. Meikin kiinnittämiseen sopii esimerkiksi Shiseidon Translucent Loose Powder -irtopuuteri. Jätä puuteri kasvoillesi sellaisenaan, älä siis häivytä sitä saman tien. Siirry sitten muihin meikkirutiineihisi (kokeile vaikkapa tämän artikkelin kahta muuta Insta-trendiä) ja anna peitvoiteen ja puuterin sulautua toisiinsa. Ota lopuksi käyttöösi suuri ja ilmava puuterisivellin, jolla sudit pois ylimääräisen puuterin. Voilá! Lopputuloksena on varmasti koko päivän kestävä, täydellisen tasainen meikkipohja!

Glossy lids

Viimeiseen asti viilatut cut crease -luomivärit ja veitsenterävät rajaukset toimivat aina, mutta näiden kärsivällisyyttä vaativien trendien rinnalle on noussut myös huolettomampi, supertrendikäs vaihtoehto! Glossy lids, eli kiiltävät luomet ovat yksi vuoden 2017 kuumimpia trendejä, ja tämä catwalkien suosikkilook onnistuu helposti myös kotona. Aloita meikin teko levittämällä suosikkiluomiväriäsi ja taputtele sen päälle kiiltoa tuovaa tuotetta. Esimerkiksi Elizabeth Arden Eight Hour Cream -voide jättää luomille kauniin kiillon ja superkiiltoa kaipaaville saman merkin Crystal Clear Gloss on todellinen nappivalinta. Muistathan kuitenkin, että kiiltotuotetta kannattaa pitää mukana käsilaukussa, sillä liukas koostumus katoaa jonkin verran luomilta illan aikana.

Shop the article

NYX Professional Makeup Pro Dual Brow Brush
NYX Professional Makeup Pro Dual Brow Brush

9.52 € 11.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

5
NYX Professional Makeup Tame & Frame Tinted Brow Pomade

Share