Tunnetko jo nämä tavat levittää kuultotuotteita?

Tunnetko jo nämä tavat levittää kuultotuotteita?

Tuskin kukaan Instagramissa on voinut välttyä veitsenterävillä varjostuksilla korostetuilta poskipäiltä, joiden hologrammihehku riittää sokaisemaan heikommin varustautuneet. Onhan highlighter-hehku kieltämättä hyvännäköistä, mutta kaikkea hehkua ei tarvitse säästää vain poskipäille. Highlighter-tuotteet ovat yllätävänkin monipuolisia! Me listaamme epätavallisemmat tavat käyttää kuultotuotteita, jotka toivot keksineesi jo aikaisemmin!

Bambi-katse haltuun

Tehokas tapa luoda illuusio suuremmista silmistä on katseen kirkastaminen higlighterin avulla! Käytä pientä luomivärisivellintä ja töpöttele kuultotuotetta (esimerkiksi theBalmin Mary-Lou Manizeria) silmän sisänurkkaan sekä kulmaluun korkeimpaan kohtaan aivan kulmakarvojen alapuolelle. Hello Bambi eyes!

3D-katse, joka kääntää päät

Etsitkö katseeseesi sitä jotakin? Highlighter on salainen aseesi numero yksi silloin, kun hakusessa on intensiivinen katse! Käytä pientä luomivärisivellintä ja kostuta sitä hieman. Töpöttele sitten highlighter tuotetta, esimerkiksi BH Cosmetics Nude Rose Highlight -paletin vaaleinta säyvä, aivan liikkuvan luomen keskiosaan. Tuloksena on flirttaileva 3D-look ja pirteämmän näköinen katse!

#Instaglam parilla sipaisulla

Monen ilta-lookin keskiössä ovat onnistunut kasvomeikki ja kampaus. Nyt on kuitenkin aika kohdistaa katse aavistuksen verran alas päin! Varmista viettelevä ilta-look ja sipaise isolla puuterisiveltimellä (esimerkiksi tällä ZOEVAN kauniilla 106 Powder-siveltimellä) Rodialin Instaglam Compact Deluxe Highlighting Powder 02 -kuultopuuteria olkapäille ja dekolteelle hihattoman yläosan pariksi. Tuloksena on kaunis hehku, joka näyttää hyvältä kuvissa!

Shop the article

theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

25.90 € Ov-hinta 

20

Share