Tutorial: näin luot hehkuvaa päivetystä
23-03-2023
Haluatko välttää näyttämästä meikatulta ja luot mieluummin mielikuvan siltä, että olet juuri palannut rentouttavalta kahden viikon aurinkolomalta? Parhaiden vinkkiemme avulla taiot Sensain suosikeilla esiin hehkua, joka näyttää säteilevän sisältä päin.Luodaksesi pohjan, joka todella näyttää hehkuvan sisältä päin, on tärkeää panostaa jo ihonhoitoon. Useampi kerros kosteuttavia tuotteita varmistaa, että iho on syväkosteutettu ja myös pysyy kosteutettuna koko päivän ajan. Cellular Performance Emulsion III sopii viimeistelemään kosteuttavan rutiinisi tai valitsemasi päivävoiteen alle. Levitä aina viimeiseksi aurinkosuoja säilyttääksesi terveen ihon.

Kun hoitotuotteet ovat imeytyneet, aloitamme meikin teon silkinsileällä Glowing Base -pohjustusvoiteella, jonka helmiäispigmentti tasoittaa ihon sävyä, valmistelee ihoa meikille ja luo fantastista hehkua. Luodaksesi ihanan päivettyneen vaikutelman voit sekoittaa pohjustusvoidetta Bronzing Gel -tuotteeseen ja levittää tasaisesti kasvoille ja dekolteelle. Nyt puhutaan lasi-ihosta!Saat lisää ulottuvuutta kasvoille poskipunalla ja korostustuotteella. Levitä Blooming Blush -puuteria korkealle poskiluulle ja häivytä kohti ohimoita kevyesti kohottavan vaikutelman luomiseksi, tai poskille ja nenälle luomaan luonnollisen raikkaan päivetyksen. Päätä levittämällä Supreme Illuminatoria kasvojen korkeimpiin kohtiin (kuten poski- ja kulmaluille, nenälle, amorinkaarelle) luodaksesi runsasta hehkua ja erottuvuutta. Täyteläinen koostumus on helppo levittää niin sormilla, siveltimellä kuin sienelläkin.

Lue alla oleva oppaamme ja saat tarkan kuvan siitä, miltä tuotteet näyttävät iholla, ja tutustu kaikkiin Sensain tuotteisiin täällä.


Lahja
SENSAI
38.40 €
Lahja
03 Coral 04 Orange
47.10 €
Lahja
50.80 €
Lahja
50.80 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet