Tutustu asiakkaiden Skinceuticals-suosikkiseerumiin
08-06-2023

Seerumi on tehokkain ihonhoitotuote näkyvien tulosten saamiseen. Osa parhaista seerumeistamme tulee Skinceuticalsilta. Merkki tarjoaa edistyksellistä, viimeisempään tutkimukseen perustuvaa ihonhoitoa. Keskiössä ovat antioksidantit ja tuotteet, jotka ehkäisevät ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Tämä koskee myös suosikkeja, joita asiakkaamme ostavat kerta toisensa jälkeen.


C E Ferulic – uusi hehku väsyneelle iholle
Powerserum antioksidanteilla, joilla on ihoa nuorentava vaikutus. L-askorbiinihapon, E-vitamiinin ja feruliinihapon uniikki yhdistelmä ehkäisee ja vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

★★★★★
"Siis WOW! Tämä todella vie ihonhoidon ja c-vitamiiniseerumit uudelle tasolle. Se tasoittaa, antaa hehkua, vähentää finnien ja näppylöiden muodostumista ja saa ihon näyttämään terveeltä. Vain parin viikon käytön jälkeen odotan innolla, kuinka se auttaa pitkällä aikavälillä!" – Sara B., vahvistettu ostaja

Blemish+Age Defense – ehkäise näppylät ja ikääntymisen merkit
Kuoriva seerumi, vähentää talin tuotantoa ehkäisten ihon epäpuhtauksia ja puhdistaen huokoset. Koostumus myös ehkäisee pigmentaatiota ja tekee ihosta tasaisemman vähentäen juonteita ja ryppyjä.

★★★★★
"Wow todellakin. Luulin toivovani liikoja, mutta tämä ylitti odotukseni! Näin eron jo muutaman päivän käytön jälkeen. Nyt muutaman viikon päästä ihoni on kirkas ja erittäin hehkuva. Tulosten ansiosta kannattava hankinta." – Jessica V., vahvistettu ostaja. 

Phyto Corrective Gel – rauhoita herkkä, rasittunut iho
Kevyt seerumi geelimuodossa, lievittää punoitusta ja ärsytystä. Ihanteellinen herkälle iholle tai ongelmaiholle, jolle tarvitaan kosteuttava seerumi. Kurkun ja ajuruohon kasviuutteet auttavat saamaan kirkkaamman ihosävyn.

★★★★★
"Seerumi, jota todella haluan pitää kylpyhuoneeni hyllyllä muiden SC-tuotteideni kanssa! Rauhoittava ja kosteuttava. Tuntuu hyvältä herkällä ihollani, etenkin kun se hieman punoittaa." – Caroline S., vahvistettu ostaja

Hydrating B5 – syväkosteuta ihoa
Syväkosteuttava seerumi, joka ravitsee ja kosteuttaa kaikkia ihotyyppejä. Kevyt seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa pitämään ihosi pehmeänä ja kimmoisana. Tehostettu ihoa korjaavalla ja elvyttävällä B5-vitamiinilla.

★★★★★
"Täydellinen kuiviin kesäpäiviin. Tuote oli mukanani aurinkolomalla ja tunsin ihoni olevan kosteutettu joka päivä. Ei lainkaan kuivia kohtia. Fantastinen seerumi."– Zandra C., vahvistettu ostaja. 


Yhdistä seerumisi aurinkosuojaan. Ultra Facial Defense SPF 50+ tuntuu iholla hyvin kevyeltä. Antaa korkean laajaspektrisen UVA/UVB-suojan. Haluatko värillisen aurinkovoiteen? Löydä Mineral Radiance SPF50, jonka 100 % mineraalinen UV-suodatin antaa tasaisemman ihosävyn ja enemmän hehkua. Halutessasi minimoida tummat läikät, Advanced Brightening Defense SPF50 -aurinkovoide on sinulle sopiva valinta.

Löydät kaikki Skinceuticals-tuotteet täältä.

Lahja
47 €
Lahja
SkinCeuticals
171.90 € Ov-hinta 175 €
Lahja
78 €
Lahja
SkinCeuticals
85.50 € Ov-hinta 87 €
Great Deal
Lahja
44.90 € Ov-hinta 50 € (-10%)
Great Deal
Lahja
103.50 € Ov-hinta 108 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet