Tutustu kulttiklassikkoon: Tom Ford Ombré Leather
Etsitkö täydellistä lahjaa rakkaalle, ystävälle tai vaikka itsellesi? Tutustu silloin tuoksusuosikkiimme Ombré Leather, joka on Tom Fordin ikoninen unisex-tuoksu puhdaspiirteisillä nahan tuoksunuoteilla. Tätä tuoksua rakastavat sekä miehet että naiset.

Tämä kulttiklassikko löytyy sekä Eau De Parfume- että Parfum-muodossa. Alla kerromme lisää tästä koukuttavasta tuoksusta!Tuoksumaailman ikoni

Ombré Leather EdP on tuoksu, jota voidaan kuvailla moderniksi klassikoksi. Tämä ikoninen tuoksu on saanut inspiraationsa villistä lännestä ja aavikon avaruudesta, joka antaa tilaa vapauden tunteelle. Tuoksu avautuu mausteisen kardemumman nuoteista ja syvenee nahan ja arabialaisen jasmiinin tuoksuihin, tuoden lopuksi esiin meripihkan ja rahkasammaleen tuoksunuotit. Tuoksu on yksinkertaisesti huumaava!

Tulevaisuuden klassikko

Uusi Ombré Leather Parfum rakentaa Ombré Leather EdP:n pehmeää sensuellia tuoksukokemusta yhäkin syvemmäksi. Tässä klassikossa kohtaat entistäkin syvemmät nahan tuoksut ja yllättäviä vivahteita muun muassa orvokeista ja Absolute Orpurista, jotka uhkuvat voimaa ja intensiivisyyttä ja kohottavat setripuun eleganttia tuoksua. Löydät tuoksusta syviä nahan ja puun vivahteita sekä vihreän tupakan ja sensuellin kukkaistuoksujen nuotteja. Tämä tuoksi on vähintään yhtä koukuttava kuin edellinen ja tulee takuudella kääntämään päitä!
100ml 50ml
92.20 € Ov-hinta 123 € (-25%)
-25%
Selling fast
100ml 50ml
29.20 € Normaalihinta 38.90 € (-25%)
1

Artikkelissa esiintyneet tuotteet