Uudista ihoa jo 27 päivässä
09-08-2023
Augustinus Bader on valloittanut lyhyessä ajassa sekä kauneus- että julkkismaailman ja voi olla ylpeä faneistaan, kuten Kate Bosworth ja Victoria Beckham. Mutta mikä on menestyksen salaisuus, ja mitä voit odottaa saavasi näistä arvokkaista tipoista? Uskallamme väittää saavasi niistä paljon irti, jo 27 päivässä.Tuotemerkin kaikkien tuotteiden keskiössä on uraauurtava yhdistelmä TFC8® (Trigger Factor Complex 8) – Sekoitus luonnollisia aminohappoja, vitamiineja ja syntetisoituja molekyyleja, jotka tukevat ihosolujen uudistumisprosessia ja ihon korjausmekanismeja. Yhdistelmä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa tarjoten huomattavan tehon tiettyihin iho-ongelmiin, kuten hienot juonteet, rypyt ja epätasainen rakenne. TFC8® sekä luo taikuutta että tekee sen nopeasti. Tuotemerkki lupaa näkyviä tuloksia jo 27 päivän käytön jälkeen.Toinen ainutlaatuinen puoli Augustinus Baderissa on se, ettet tarvitse brändin kaikkia tuotteita tai edes monimutkaista rutiinia saadaksesi tuloksia. Brändin mukaan voit poistaa ihonhoitorutiinistasi kaiken paitsi puhdistustuotteen ja saada taatusti sekä kosteutuksen että näkyvät tulokset yhdellä kasvovoiteella. Valitse joko The Light Cream, The Cream, The Rich Cream tai The Ultimate Soothing Cream ihotyyppisi tai suosimasi koostumuksen perusteella. Jos sinulla on jo suosikkikasvovoide, mutta haluat saada TFC8®:n tarjoamat hyödyt ja tulokset, voit täydentää esimerkiksi Augustinus Baderin puhdistustuotteella, esanssilla, kasvovedellä tai silmänympärysvoiteella.

Mutta voivatko tuotteet todella olla niin hyviä? Tässä asiakkaidemme näkemyksiä asiasta:

Milla E The Creamista: ★ ★ ★ ★ ★
Tämä on hands down paras voiteeni ikinä. Ostan jatkossakin, sille ei löydy vertaa. Tätä käyttämällä voit supistaa reilusti muuta rutiinia.

Annika W The Rich Creamista: ★ ★ ★ ★ ★
Uskomaton voide! Ihosta tulee heti kosteutettu ja se saa ihanan hehkun. Jo 2 viikon käytön jälkeen voi nähdä tuloksia hienoissa juonteissa, maksaläiskissä ja ihon kiinteydessä! En voi enää koskaan käyttää muuta voidetta. Sopii myös erittäin hyvin pohjaksi meikkivoiteelle. Meikki pysyy upeasti koko päivän.

Anita B The Ultimate Soothing Creamista: ★ ★ ★ ★ ★
Olen käyttänyt tätä voidetta 2 viikkoa. Minulla on herkkä sekaiho ja voin sanoa tämän olevan erinomainen. Käytetään iltaisin ja aamuisin seerumin jälkeen. Ihoni punoitti ja suojakerros oli vaurioitunut, ja voin vain sanoa tuotteen auttaneen minua paljon. Se ei ole öljyinen tai rasvainen ja siinä on kaunis satiininen viimeistely. Tuote on hintava, mutta sen arvoinen.

Haluatko löytää Augustinus Baderin ja TFC8®:n taian? Tutustu brändin kaikkiin tuotteisiin täällä.
50ml 30ml
Augustinus Bader
87 €
Augustinus Bader
170 €
50ml 30ml
Augustinus Bader
87 €
50ml Nomad Refill (50ml)
Augustinus Bader
250 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet