Uusi alku syväpuhdistavalla shampoolla
11-01-2024
Tuntuuko siltä, että tavallisesti käyttämäsi shampoo ei enää puhdista hiuksia yhtä hyvin kuin ennen? Se ei välttämättä tarkoita, että shampoo on menettänyt tehonsa, vaan hiukset vain todennäköisesti ovat syväpuhdistuksen tarpeessa. Valitse silloin Maria Nilan uusi Purifying Cleanse – Täydellinen lisä hiustenhoitorutiiniin tiheän muotoilun jälkeen, tai kun hiukset vain tarvitsevat uuden alun. Tutustutaanpa tuotteeseen tarkemmin.Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo sisältää huolella valittuja ainesosia, jotka täydentävät jokaista hiustenhoitorutiinia. Tehokkaat AHA-hapot irrottavat tuotejäämiä, liiallista talia ja likaa, kun taas aloe vera rauhoittaa ärsytystä ja kutinaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Piparminttu-uute viilentää ihanasti hiuspohjaa, mikä sekä rauhoittaa, että jättää hiuksiin raikkaan tunteen.Käyttö:
Levitä kuten tavallinen shampoo – levitä märkiin hiuksiin, vaahdota, huuhtele ja toista tarvittaessa. Suosittelemme lisäksi shampoon jälkeen todella kosteuttavaa naamiota, esimerkiksi Maria Nila True Soft Masque, joka ehkäisee suortuvien ja latvojen kuivumista. Tuloksena ovat todella puhtaat, raikkaat ja ilmavat hiukset.

Purifying Cleanse ei ole tarkoitettu käytettäväksi joka pesukerralla, vaan se täydentää nykyistä hiustenhoitorutiiniasi tarvittaessa, enintään kaksi kertaa kuussa. Se on kuin pieni spa-hemmottelu, kun haluat helliä hiuspohjaasi erityisen paljon.

Yhdistämällä shampoon hiustyypillesi sopivaan Maria Nilan hiustenhoitorutiiniin luot hiuksillesi ehdottomasti parhaat olosuhteet.

True Soft pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa kuivia ja hauraita hiuksia.
Structure Repair sopii niille, joilla on vaurioituneet tai kemiallisesti käsitellyt hiukset, jotka tarvitsevat syvää korjaavuutta.
Pure Volume luo täyteläisyyttä ja ilmavuutta ohuille ja hienoille hiuksille tinkimättä kosteudesta ja pehmeydestä.
Sheer Silver neutraloi vaaleiden hiusten lämpimiä sävyjä ja pehmentää mm. sheavoin avulla.
Luminous Colour vahvistaa ja korjaa värjättyjä hiuksia ja luo lisää kiiltoa.
Head & Hair Heal sopii niille, jotka haluavat ehkäistä hiustenlähtöä, torjua hilsettä tai helliä hiuspohjaa.
Coils & Curls selvittää ja hoitaa kaiken tyyppisiä kiharoita hiuksia.


Katso lisää Maria Nilalta täältä, ja anna sekä hiuksille että hiuspohjalle niiden ansaitsemaa rakkautta.
30 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet